Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lekmer.fi kanssa.

Mitä viedä vastasyntyneen lapsen perheelle lahjaksi? Lahjan ostaminen ei ole aina helppoa. Usein tulee haettua kaupasta pikaisesti vaatetta tai pehmoleluja, joita perhe ei välttämättä oikeasti tarvitsisi. Tarpeellisiin vauvahankintoihin kuluu aina rahaa. Harvoilla perheillä on kuitenkaan liiaksi säästöjä, joten ystävien ja sukulaisten antamat lahjat voivat tulla erittäin tarpeeseen.

Vauvahankinnat postauksessani kirjoitin hankinnoista, jotka kannattaa tehdä ennen vauvan syntymää. Lisäksi olen keskustellut ja kysellyt omassa sosiaalisessa mediassa muiden mielipiteitä siihen, mitä vielä olisi hyvä hankkia. Olen saanut vinkkejä ja kommentteja muutamasta puuttuvasta hankinnasta. Miksi siis nämä eivät olisi juurikin niitä asioita, mitä vastasyntyneen vauvan perheelle voisi viedä lahjaksi?

Kun vauva syntyy perheeseen, on tapana viedä jotain lahjaksi – mutta mitä se voisi olla?

Kun vauva syntyy perheeseen, yleensä on tapana viedä jotain lahjaksi. Isoimmaksi haasteeksi nousee usein kysymys; mitä perhe voisi tarvita? Keräsin nyt muutaman idean teille valmiiksi. Nämä sopivat hyvin esimerkiksi vastasyntyneelle, mutta myös hieman isommalle vauvalle. Ja ovat nämä muuten hyviä ideoita myös babyshower lahjaksi

BabyBjörn sitteri on varmasti mieluisa lahja monelle perheelle.
BabyBjörn sitteri on varmasti mieluisa lahja monelle perheelle.

1. Sitteri

Sitteriä monet lukijat suosittelivat, sillä se koetaan hyödylliseksi tarvikkeeksi vauvan kanssa. Kuulin monia perusteluja sille, että jokainen tuote, joka auttaa vauvan olemaan tyytyväinen suihkun ajan, on hankkimisen arvoinen. Kyselin kokemuksia eri sittereistä ja ehdottomaksi ykköseksi nousi BabyBjörnin sitteri. On myös olemassa muitakin sittereitä, joihin voit tutustua täältä.

BabyBjörnin sitterissä on kolme käyttöasentoa sekä kasausasento. Alin asento on tarkoitettu vastasyntyneelle. Puolimakaava ja pystyin asento sopivat vauvoille, jotka pystyvät pitämään selkänsä suorassa ja kannattelemaan päätään. Lisäksi sitteriä voi käyttää taaperolle tuolina. Sitterin enimmäispainoraja on 9kg ja tuoliasennossa 13kg. Tämä on siis pitkäikäinen tuote helpottamaan arkea, sillä se sopii vastasyntyneestä kaksi vuotiaalle. Lapsi myös viihtyy sitterissä. Sitterin mukana tulee todella suloinen lelukaari, joka varmasti lisää viihtyvyyttä lapsen kasvaessa. Vauva oppii myös keinuttamaan sitteriä itse, joka puolestaan kehittää vauvan tasapainoa ja motoriikkaa. BabyBjörnin sitterin kankaan voi huoletta pestä pesukoneessa, joten se on myös kätevä ja helppo puhdistaa.

Sitterissä ei kuitenkaan suositella lasta syötettävän. On myös tärkeää muistaa pitää lasta monipuolisesti sylissä ja lattialla – ei vain sitterissä!

BabyBjörn sitterin mukana tuleva leikkikaari on ihana lisä lahjapakettin.
BabyBjörn sitterin mukana tuleva leikkikaari on ihana lisä lahjapakettin.

2. Kantoreppu / kantoliina

Pohdin pitkään kantorepun ja kantoliinan välillä, kumpi meille olisi käytännöllisempi. Päädyin monien testailuiden ja vertailuiden jälkeen kantoreppuun sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Kantorepuissa vaihtoehtoja on useampia. Tärkeintä on tunnistaa omat tarpeet kantorepun käytölle, ja sen jälkeen löytää itselle sopiva. Kantoreppuja kannattaa myös käydä sovittelemassa, sillä niissä on eroja mikä istuu itselle hyvin ja mikä ei. Jos mietit kantoreppua lahjaksi, kannattaa kysyä lahjan saajalta onko heillä jokin kantoreppu ollut ajatuksissa hankkia. Minä päädyin jälleen kyselemään seuraajiltani suosituksia. Kantorepuissa nousi kolme merkkiä ylitse muiden: Tula, Ergobaby ja Manduca. 

Tula Explore kantoreppu on ergonominen niin kantajalle kuin vauvallekin.
Tula Explore kantoreppu on ergonominen niin kantajalle kuin vauvallekin.

Tula merkki oli ehdottomasti seuraajieni suosikki ja päädyin itsekin Tula Explore kantoreppuun. Explore on Tula kantorepun uusin malli, joka sopii käytettäväksi aivan vastasyntyneestä taaperoikään saakka. Tähän kantoreppuun ei tarvita erillistä vauvatukea, joka meidän kohdalla oli hyödyllinen ominaisuus. Tula Explore kantorepulla on mahdollista kantaa vauvaa kasvot kantajaan sekä menosuuntaan päin. Isompaa lasta voi kantaa myös selkäpuolella. 

Tula Explore kantoreppu on ergonominen ja pehmeä, jonka suunnittelussa on otettu huomioon niin lapsen kuin kantajan ergonomia, turvallisuus ja mukavuus. Minulle oli tärkeää, että kantorepun säädöt ovat helppo oppia, ja reppua on siten helppo käyttää ja säätää eri kokoisille kantajille sopivaksi. Meillä kun oli myös tärkeää huomioida, että voimme mieheni kanssa molemmat käyttää reppua. Meillä kantorepun tulee olla erityisen näppärä, tai muuten se jää vain kaappiin pölyttymään. 

Kantorepun pystyy säätämään helposti itselle sopivaksi.
Kantorepun pystyy säätämään helposti itselle sopivaksi.
Tula Explore vaikuttaa erittäin helppo käyttöiseltä. Vielä kun vauva syntyisi, niin tämä on varmasti kovassa käytössä.
Tula Explore vaikuttaa erittäin helppo käyttöiseltä. Vielä kun vauva syntyisi, niin tämä on varmasti kovassa käytössä.

3. Pyyhe

Meiltä puuttui vielä kokonaan vauvalle kylpypyyhe. Toki vauvalla voi käyttää myös mitä tahansa pyyhettä, mutta itse tähän havahduttuani halusin löytää pyyhkeen, joka olisi sopiva vauvan herkälle iholle. Halusin siis jotain pehmeää ja turvallista. Varmasti moni muukin vanhempi on samoilla linjoilla, joten tämä on oikein sopiva lahja. Päädyin Elodie Detailsin Huppupyyhkeeseen, joka on valmistettu erittäin pehmeästä ja imukykyisestä froteekankaasta. Kääntöpuolelta pyyhe on pehmeää velouria. Lisäksi se on Oeko-Tex®-sertifioitu, eli pyyhe ei sisällä haitallisia aineita.

Elodie Details Huppupyyhe on super suloinen kylpypyyhe vauvalle.
Elodie Details Huppupyyhe on super suloinen kylpypyyhe vauvalle.
Kaunis lahja vastasyntyneelle.
Kaunis lahja vastasyntyneelle.

4. Tuttipullot

Muiden kokemusten mukaan tuttipulloja kannattaa olla jonkin verran valmiina kaapissa. Koskaan ei tiedä miten imetys onnistuu omalla kohdalla. Tällaiseen tarpeeseen on erittäin hyvä ostaa jonkinlainen setti, joka toimii vauvalla kuin vauvalla. Itse hankin omaan kaappiin Philips Aventin Anti-Colic Airfree vent lahjapakkauksen

Pakkaus sisältää neljä koliikkia ehkäisevää tuttipulloa (2 kpl 125 ml ja 2 kpl 260 ml), tiskiharjan, tutin ja AirFree™-venttiilin. Paketissa on lisäksi pullotutteja eri virtausnopeuksilla. AirFree™-venttiili poistaa ilman tutista, joten vauva nielee vähemmän ilmaa juodessaan. Tutti pysyy täytettynä maidolla, vaikka pullo on vaakatasossa, joten vauva voi juoda luonnollisemmassa pystyasennossa. Tämä voi auttaa vähentämään refluksia ja ilman nielemistä. Tämä paketti on varmasti kätevä kaikille perheille, ja se on myös kohtuuhintainen lahja. 

Philips AVENT Anti-colic with AirFree vent lahjapakkaus on hyödyllinen lahja jokaiselle perheelle.
Philips AVENT Anti-colic with AirFree vent lahjapakkaus on hyödyllinen lahja jokaiselle perheelle.

5. Lahjakortti

Jos ei millään keksi mitä voisi viedä lahjaksi, yksi toimiva lahja on mielestäni Lekmer.fi lahjakortti. On järkevämpää antaa lahjakortti kuin viedä jotain, mitä perhe ei oikeasti tarvitse. Ja aina parasta on se, kun lahjan saaja itse pääsee vielä tekemään lopullisen päätöksen tuotteesta. 

Nyt sinulla on mahdollisuus shoppailla Lekmer.fi verkkokaupassa alennetuin hinnoin. Sain jakoon 15% alennuskoodin SUSANNA15. Koodi on voimassa tänään ja huomenna perjantaina 13.-14.6, joten ole nopea! Nyt kannattaa käydä tekemässä hankintoja itselle tai lahjaksi extra edullisesti. 

Onko sinulla jotain hyviä lahjaideoita jaettavaksi? 

by Susanna (rv 40)

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Vauvahankinnat ennen syntymää – hanki ainakin nämä!

Vaunuvalintani on Cybex Priam 2019

Saamattomuus on kiroukseni – vauvahankinnat yhä tekemättä!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Äitiyspakkauksessa on yleensä hupullinen kylpypyyhe. Bodeja muuten tarvitsee paljon. Kiva lahja, eikä maksa maltaita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Miten Susannasta – entisestä missistä ja fitnessurheilijasta – kasvaa esikoiselleen tasapainoinen ja elämää vähemmän suorittava äiti?

Blogi kertoo, kuinka Susanna on löytänyt itsensä kerta toisensa jälkeen suorittamasta arkea ja havittelemasta super-ihmisyyttä jopa uupumukseen saakka, olematta kuitenkaan läsnä ja onnellinen. Tervetuloa blogin pariin, joka käsittelee äitiyttä ja naiseutta inhimillisesti sekä rehellisesti.

Instagram

Facebook

Yhteydenotot ja yhteistyöt Susanna Mustajärvi:

info@susannamustajarvi.com

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019