Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lekmer.fi kanssa.

Vaunujen hankkiminen on yksi isoimmista hankinnoista lapselle. Vaunuja tullaan käyttämään niin paljon, että niihin kannattaa satsata – ei pelkästään rahallisesti vaan tärkeää olisi löytää juuri omiin tarpeisiin sopivat vaunut. Minun vaunuvalinta on Cybex Priam 2019 -yhdistelmävaunut, ja nyt kerron miksi. 

Minä inhoan shoppailua ja tavaroiden ostamista. En ole siitä koskaan pitänyt ja pelkkä ajatuskin isosta määrästä hankintoja tuottaa suurta tuskaa. Kirjoittelinkin aikaisemmin siitä, kuinka kaikki vauvahankinnat ovat vielä tekemättä. Tämä johtui siitä, että koko vauvatarvikkeiden maailma on sekä minulle että miehelleni täysin uusi alue.

Me molemmat olemme minimalistisia asiassa kuin asiassa, ja silloin kun hankitaan jotain haluamme todella satsata laatuun. Tämä ajattelu tuottaa välillä pään vaivaa, sillä emme halua kotiimme mitään turhaa. Tästä syystä on tärkeää tietää mitä hankkii. Vauvatarvikkeiden kohdalla meillä oli siis koko selvitystyö vielä edessä. Tässä meitä on onneksi auttanut Lekmer.fi. On erittäin helpottavaa huomata, kuinka kaiken tarpeellisen saa yhdestä ja samasta paikkaa. Nyt oli siis aika lähteä kartoittamaan, mikä on todella hyvää laatua, ja mikä vain massan aiheuttamaa hypetystä. 

Nyt se on todellakin tapahtunut. Olen rakastunut vaunuihini!
Nyt se on todellakin tapahtunut. Olen rakastunut vaunuihini!

Vaunujen kohdalla päädyin lähteä kyselemään tutuilta äideiltä mitä vaunuja he suosittelisivat. Kaikilla oli oma suosikkinsa. Suosikit kuitenkin pääsääntöisesti menivät pitkälti sen mukaan, mitä he itse olivat käyttäneet. Halusin vielä lisää tietoa ja hieman enemmän vertailua vaunujen välillä. 

Listasin aluksi mitkä ominaisuudet ovat meille kaikkein tärkeimpiä.

  1. Ketteryys. Liikumme paljon kävellen paikasta toiseen, mutta myös autolla kaupungista toiseen.
  2. Minimalistinen ajattelu. Monikäyttöisyys. Halusimme yhdet vaunut, emme useita vaunuja eri tarkoituksiin. 
  3. Keveys, mutta samalla jämäkkyys. Vaunujen tulee olla kevyet kasata ja koota, mutta jämäkät liikuttaa esimerkiksi lenkkipolulla. 
  4. Esteettisesti kauniit ja laadukkaat. Erityisesti minulle on tärkeää, että vaunut miellyttävät silmää. Pidän kauniista tavaroista, mutta en halua haalia turhaa tavaraa. 
  5. Materiaalit kestäviä. Koska olemme kovia touhuamaan ja liikkumaan, tulee materiaalien kestää meidän vauhdissa mukana. 
  6. Selkeä kokonaisuus. Halusimme vaunut merkiltä, josta saamme kokonaisuudessaan kaikki hankittua. 
  7. Turvallisuus. Yksi tärkeimmistä pointeista, kun pohditaan tarvikkeita pienelle lapselle. 
  8. Näppäryys. Vaunut tulee saada helposti kasattua autoon ja pois.


Mielestäni vaunujen hankkiminen on yksi tärkeimmistä hankinnoista ennen lapsen syntymää. Niitä käytetään paljon, joten niiden tulisi olla kestävät ja laadukkaat. Liikumme paljon ulkona, mutta ennen kaikkea liikumme eri kaupunkien välillä, joten halusimme vaunut, jotka saa helposti mukaan ja mahtuvat autoon kuin autoon. Olen kuullut, että monet ovat joutuneet hankkimaan useammat eri vaunut juuri sen vuoksi, että tarpeet ovat niin moninaiset. Halusin, että vaunuista löytyy sekä jämäkkyyttä ja kokoa, mutta ne ovat myös ketterät ottaa mukaan minne ikinä meneekin. 

Tein vertailuja ensiksi netissä, ja lopulta vielä paikan päällä. Lapsimessuilla tuli ahaa elämys. Nämä kaikki ominaisuudet löytyvät yhdestä tuotteesta Cybexillä. Oli oikeastaan aika mahtavaa, että löysimme Cybex Priam yhdistelmävaunut, joissa ei tarvinnut tehdä kompromisseja. Yhdistelmävaunuissa samalla tulee hankittua myös istuinosan, joka tulee sitten myöhemmin käyttöön, kun lapsi kasvaa. Lisäksi kumpaankin  – sekä vaunuun, että istuinosaan – on sadesuojat sateita varten. 

Yhdistelmävaunujen mukana tulee sadesuojat sekä vaunukopalle, että istuinosalle.
Yhdistelmävaunujen mukana tulee sadesuojat sekä vaunukopalle, että istuinosalle.

Sadesuojat ovat erittäin helpot laittaa.
Sadesuojat ovat erittäin helpot laittaa.

Nämä meidän vaunut ovat siis Cybex Priam 2019. Väriltään ne ovat ruusukulta ja musta. Nämä vaunut todellakin miellyttää silmää. Ja laatu tuntuu kaikissa vaunujen osissa. Kankaat ovat laadukkaat ja kestävät, mutta tyylikkäät ja muodoiltaa hyvin virtaviivaiset. Parasta vaunuissa on se, että nämä saa koottua ja kasattua yhdellä kädellä. Vaunut pysyvät koottuna myös itse pystyssä, joten kankaat eivät likaannu, vaikka niitä joutuisi paljonkin kokoamaan. Nämä ovat kevyet kantaa, mutta myös jämäkät liikuttaa. Renkaat ovat puhkeamattomat ja jousitetut. Etupyörät pyörivät 360°, mutta ne saa myös lukittua.

Lux-vaunukoppa on erittäin tilava ja siellä on kaksi erillistä verkkoikkunaa, jotka päästävät ilman kiertämään ympäri vaunukoppaa. Nämä ovat varmasti ihan ehdottomat, jos meille tulee viime kesän kaltainen hellekesä. Verkkoikkunat ovat myös kätevät, sillä sieltä on myös mukava lapsen kurkkia, tai meidän tarkistaa että nukkuuko vauva. Vaunukopassa on hengittävä ja pehmeä patja, jossa on irroitettavat päälliset. 

Vaunujen kori on erittäin tilava ja menee näppärästi kiinni magneettien avulla. Renkaat ovat puhkeamattomat ja jousitetut.
Vaunujen kori on erittäin tilava ja menee näppärästi kiinni magneettien avulla. Renkaat ovat puhkeamattomat ja jousitetut.

Näissä vaunuissa on aivan ihania ja kauniita nahkaisia sekä ruusukultaisia yksityiskohtia – todellista designia!
Näissä vaunuissa on aivan ihania ja kauniita nahkaisia sekä ruusukultaisia yksityiskohtia – todellista designia!

Istuinosassa selkänoja on säädettävissä täysin makuuasentoon, ja siinä on iso kuomu, joka suojaa rattaissa nukkuvaa lasta. Istuinosa on käännettävä, ja se on suunniteltu oikealle korkeudelle pöytään nähden, jotta ei tarvita erikseen syöttötuolia kahvilareissuilla. 

Tulemme vielä hankkimaan Cybexin turvakaukalon, sillä Travel System mahdollistaa turvakaukalon kiinnityksen Priamin runkoon. Näin me saataisiin nostettua vauva kaukalossa autosta, ja napsautettua kaukalo näppärästi kiinni rattaiden runkoon. Adapterit tulevat rungon mukana. Nopeat siirtymiset esimerkiksi kauppareissut onnistuisivat kätevästi, eikä kaukalossa nukkuvaa vauvaa tarvitsisi herättää. Tulen myöhemmin kertomaan kaukalosta vielä lisää, kun päätämme minkä mallin hankimme. Lisäksi vaunuista tulen tekemään myöhemmin uuden postauksen, kun olen päässyt niitä käyttämään vauvan kanssa. 

Tässä kohtaa olen erittäin onnellinen näistä yhdistelmävaunuista. Joka kerta kun näen nämä, nousee hymy kasvoilleni!
Tässä kohtaa olen erittäin onnellinen näistä yhdistelmävaunuista. Joka kerta kun näen nämä, nousee hymy kasvoilleni!

Cybex Priam yhdistelmävaunut ovat todellista luxusta. Tavoitteet mitkä Cybex asettaa vaunuilleen on hyvin yksinkertaiset. Cybex haluaa tarjota moderneille vanhemmille parhaat mahdolliset tarvikkeet.

Näissä vaunuissa todellakin yhdistyvät käytännöllisyys, laadukkuus ja design.

Kaikkea sitä mitä me tarvitsemmekin!

by Susanna (rv 34)

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös:

Saamattomuus on kiroukseni – vauvahankinnat yhä tekemättä!

Lapsilisät säästöön – hyvä tapa kerryttää lapselle pesämuna aikuisuuteen

Matkustaminen edistää hyvinvointia – mitä raskaana kannattaa ottaa huomioon?

Kommentit (8)

katri/kotonajakaupungilla
1/8 | 

Muistan miten vaikeaa olikaan löytää sopivat vaunut. Juuri, että se oikea paketti ( mm. toimivuus, tarpeet, miellyttävä ulkonäkö, väri ja tietysti hintakin) oli kasassa. Löydettiin onneksi juuri meille sopivat ja ollaan oltu jälkeen päin erittäin tyytyväisiä valintaan. Nyt ei olla kyllä enää kärryjä tarvittu lähemmäs pariin vuoteen.

Vierailija
4/8 | 

Loistava valinta, meillä on myös Cybexin Priamit Birds of Paradise kuosilla. Vuosi niillä on nyt rullailtu, ainoastaan runko on takuu vaihdettu uuteen työntöaisan löystymisen vuoksi. Mutta muuten pelkkää rakkautta ❤️ kevyet, näppärät ja monikäyttöiset.

Susanna Mustajärvi
Liittynyt10.1.2019

Nyt muutaman viikon olen käyttänyt vaunuja, ja ovat kyllä ihan superit. En voisi tyytyväisempi olla. <3 Kiva kuulla, että sielläkin ollaan tyytyväisiä. Kyllä vaunuihin kannattaa panostaa, sillä niitä käytetään niin paljon!

Susanna Mustajärvi /Meidän Combo by Susanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Miten Susannasta – entisestä missistä ja fitnessurheilijasta – kasvaa esikoiselleen tasapainoinen ja elämää vähemmän suorittava äiti?

Blogi kertoo, kuinka Susanna on löytänyt itsensä kerta toisensa jälkeen suorittamasta arkea ja havittelemasta super-ihmisyyttä jopa uupumukseen saakka, olematta kuitenkaan läsnä ja onnellinen. Tervetuloa blogin pariin, joka käsittelee äitiyttä ja naiseutta inhimillisesti sekä rehellisesti.

Instagram

Facebook

Yhteydenotot ja yhteistyöt Susanna Mustajärvi:

info@susannamustajarvi.com

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019