Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lekmer.fi kanssa.

Mitkä ovat tärkeimmät kriteerit turvakaukalon hankkimisessa? Turvakaukalo on tarvike, jonka kohdalla kukaan vanhempi ei halua säästää. Näin myös kävi meidän kohdalla. Halusimme selvittää mikä kaukalo sopisi parhaiten meidän tarpeisiin – ja olisi ehdottoman turvallinen ja laadukas.

Turvakaukalon hankkiminen on vaunujen ohella yksi isoimmista hankinnoista lapselle. Autoilevissa perheissä turvakaukaloa tullaan käyttämään niin paljon, että siihen kannattaa todellakin panostaa. Kerroin aikaisemmin meidän vaunuvalinnastamme, ja samalla myös mainitsin, että meidän tulisi löytää vielä turvakaukalo. Turvakaukalon hankkiminen jäi meillä kuitenkin hiukan viime tinkaan, sillä halusin tehdä kunnolla taustatyötä tämän hankinnan kohdalla. Kyselin paljon tuttavilta kokemuksia, ja kävin itse tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin. Turvakaukalon kohdalla erityisesti halusin panostaa laatuun. Onhan tämä kuin henkivakuutus omaa aarretta varten. 

Turvakaukalo on kuin ostaisi henkivakuutusta omalle aarteelleen!

Cybex Priam -yhdistelmävaunut + Cybex Cloud Z -turvakaukalo
Cybex Priam -yhdistelmävaunut + Cybex Cloud Z -turvakaukalo

Meidän vaunut ovat Cybex Priam yhdistelmävaunut, ja yksi tärkeimmistä kriteereistä turvakaukalon kohdalla oli se, että kaukalon saa liitettyä Cybex Priam runkoon. Nyt reilu kahden viikon käytön jälkeen voin muuten sanoa, että nämä vaunut ovat kyllä kaiken tuon hypetyksen arvoisia. Olen käynyt lenkillä hiekkateillä, ollut frisbeegolfaamassa soramontuilla ja matkustanut Turusta Tampereelle. Vaunun runko menee helposti kasaan yhdellä kädellä ja pieneen tilaan, että liikkuminen paikasta toiseen on todella kätevää. 

Kirsikkana "Cybex kakun" päällä on tämä turvakaukalo, joka on ollut kyllä yksi arjen pelastaja. Päädyimme hankkimaan Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalon, sillä tämä turvakaukalo on monipuolisempi kuin monet muut kaukalot. Vertailin tätä turvakaukaloa Cybexin muihin malleihin, mutta myös Maxi-Cosin ja Britaxin kaukaloihin. 

Cybex Cloud Z -turvakaukalo on markkinoiden yksi monipuolisimmista turvakaukaloista
Cybex Cloud Z -turvakaukalo on markkinoiden yksi monipuolisimmista turvakaukaloista

Miksi valitsimme Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalon? 

Pitkäikäisyys

Kaukalo sopii vastasyntyneestä vauvasta 13 kiloiselle vauvalle. Irrotettava vastasyntyneen tuki mahdollistaa pienen vauvan makuuasennon. Tällöin vauvalla on paitsi ergonominen, myös turvallinen asento. Pienennin on alle 60 senttimetrin pituisille vauvoille, jonka jälkeen se otetaan pois ja vauvalla on enemmän tilaa. Korkeussäädettävä pääntuki mahdollistaa vauvalle 11 eri korkeutta. Vauvan kasvaessa hänellä on siis aina pääntuki sopivalla korkeudella. 

Erityisen turvallinen

Kaukaloon on kehitetty lineaarinen sivutörmäyssuoja. Tämä yhdessä törmäysenergiaa vaimentavan kuoren kanssa nostaa huomattavasti turvakaukalon turvallisuutta sivutörmäys-tilanteessa. Sivutörmäyssuoja estää jopa 25% törmäysvoimasta ennen kuin se ehtii lapseen saakka. 

Helppo asentaa autoon

Turvakaukalon saa kiinnitettyä autoon Z base jalustalla tai auton omilla turvavöillä. Z base on jalusta, jossa turvakaukalo kääntyy 180 astetta. Tämä helpottaa huomattavasti vauvan asettamista autoon ja pois autosta. Alustan avulla turvakaukalon voi pyöräyttää oven suuntaan, jolloin vauvan asettaminen kaukaloon helpottuu. Tämän jälkeen kaukalon voi taas pyöräyttää takaisin oikeaan matkustusasentoon.

Jalusta on pitkäikäinen, sillä siihen sopii tämän pienille lapsille tarkoitetun Cloud Z turvakaukalon lisäksi myös isommille lapsille tarkoitettu Sirona Z turvaistuin. Ei tarvitse kuin ostaa yksi jalusta, ja tähän jalustaan saa myös kasvavan lapsen seuraavan turvaistuimen kiinnitettyä. 

Z base jalustan ansiosta turvakaukalo kääntyy autossa 180 astetta.
Z base jalustan ansiosta turvakaukalo kääntyy autossa 180 astetta.
Matkustusasento
Matkustusasento

Ergonomisuus ja monikäyttöisyys

Kaukalon saa säädettyä makuuasentoon, joka on ergonominen asento vauvalle. Tämä toiminto on käytössä auton ulkopuolella, ei ajon aikana. Kaukalon saa liitettyä Cybex Priam runkoon Travel Systemin avulla. Ergonominen makuuasento mahdollistaa vauvan pidemmän oleskelun kaukalossa esimerkiksi lenkeillä. Kaukalo voi korvata jopa kokonaan vaunukopan matkoilla. 

Makuuasento
Makuuasento
Matkustus asento eli ns. tavallinen turvakaukaloasento
Matkustus asento eli ns. tavallinen turvakaukaloasento

Vauvan ja kaukalon voi nostaa autosta, ja asettaa kaukalon rattaiden runkoon kiinni. Näin liikkuminen vauvan kanssa on helppoa, ja kylässä tai kaupassa käynti onnistuu nopeasti vauvaa herättämättä. 

Lisäksi kaukalossa on integroitu XXL-kokoinen aurinkokuomu, joka suojaa vauvaa auringonpaisteelta, tuulelta ja hälinältä. Kaukalon sisusta on valmistettu laadukkaista kankaista, jotka kestävät hyvin käyttöä ja ne voi konepestä 30 asteessa. 

Kaukaloa voi käyttää samoin kun vaunukoppaa, sillä sen saa helposti rattaiden runkoon kiinni.
Kaukaloa voi käyttää samoin kun vaunukoppaa, sillä sen saa helposti rattaiden runkoon kiinni.

Olemme käyttäneet turvakaukaloa nyt reilu kaksi viikkoa, ja päivittäin toteamme kuinka hyvä hankinta tämä oli. Erityisen hienoa on se, että kaukalo on niin monikäyttöinen. Makuuasennon ansiosta meidän poika viihtyy kaukalossa jopa paremmin kuin vaunukopassa. Tästä syystä voimme vielä vauvan ollessa pieni käyttää kaukaloa myös lenkeillä. Matkustaessa emme myöskään tarvitse kuin kaukalon mukaan. 

Tässä turvakaukalossa todella yhdistyvät kaikki ominaisuudet, mitä me arvostamme ja tarvitsemme. 

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Minun vaunuvalintani on Cybex Priam 2019 – käytännöllisyys, laadukkuus ja design

Mitä lahjaksi vauvalle? – 5 lahjavinkkiä, jotka menevät varmasti käyttöön!

Vauvahankinnat ennen syntymää – hanki ainakin nämä!

Vielä huomiseen asti aikaa osallistua newborn -kuvausten arvontaan Instagramissa. Onnea kaikille arvontaan!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕ARVONTA! 💕 Voita newborn -kuvaukset kotonasi tai studiolla. Yhteistyössä valokuvaaja @mirjamiliimatainen kanssa arvon yhdelle onnekkaalle newborn -kuvaukset veloituksetta 😘 .. 💕 Kuvauksen voi järjestää kotona tai Mirjami Liimataisen studiolla. 📸 .. Meidän newborn -kuvaukset järjestettiin kotona, joka mahdollisti sen, että vauva sai olla tutussa ympäristössä ja saimme kuvaukset onnistumaan jo viiden vuorokauden ikäisenä. Papu silmin nähden nautti kuvauksista. 👶🏼💕Kotikuvaus on erittäin vauvaystävällinen tapa pitää kuvaukset ja se sopi meidän arkeen loistavasti. 👌🏼💕Mirjami on kuvaajana luotettava, vauvan tarpeet huomioon ottava ja taitava käsittelemään vastasyntyneitä. Erityisen tärkeää on, että kuvaajalla on taito luoda kiireetön ja turvallinen ilmapiiri. Kotikuvaus vaatii valoisan ja vaalean kodin. Kilometrikorvaus maksetaan erikseen. ✨ Tätä parempaa arvontaa ei vaan voi enää olla! ✨ Kuvaus on loistava lahja ystävälle tai itselle. ✨ Nyt vain sormet ristiin, että arpaonni osuu juuri sinuun! 💕 .. Alla ohjeet osallistumiseen: .. 1. Seuraa @mirjamiliimatainen sekä @susanna_mustajarvi 2. Tykkää kuvasta 3. Tägää mukaan ystävät, jotka ilahtuvat tämän nähdessään. Jokainen uusi tägäys on yksi uusi arpa sulle! . . Arvonta päättyy torstaina 11.7 klo 23. Instagram ei sponsoroi tai hallitse kyseistä arvontaa. #arvonta #giveaway #vauvakuvaus #newborn #vauva2019 #kesäkuiset2019 #heinäkuiset2019 #elokuiset2019 #mirjamiliimatainen #babyboy #baby #vauva #vastasyntynyt kuva: @mirjamiliimatainen 💕

Henkilön Susanna | Äitien ajanhallinta (@susanna_mustajarvi) jakama julkaisu

 

 

 

 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Moikka Susanna! Katselin instan puolella, että sinulla on hyönteisverkko kaukalossa. Kyselisinkin vain, että onko se alunperin tarkoitettu vaunukopalle tai ratasistuimelle. Täällä on meinaan samanlainen vaunu- ja istuinkombo kolmeviikkoisella tytöllä ja hyönteissuoja vaunulenkeillä olisi tarpeellinen. 😊

Susanna Mustajärvi
Liittynyt10.1.2019

Moikka! 

Se hyönteisverkko on Cybexin oma, ja juuri vaunukopalle ja istuinosalle yhteinen. Silloin kun itse etsin tuota niin se oli tosi epäselvästi kerrottu, että sama verkko sopii molempiin. Kuvissa oli vain käytetty tuota istuinosaa, ja luulin aluksi, että se on tarkoitettu vain siihen. Mutta siis yksi verkko on tarkoitettu molempiin sekä vaunukoppaan että istuinosaan. Ja oon käyttänyt sitä nyt myös tuon turvakaukalon kanssa, vaikka turvakaukalolle olisi Cybexillä myös oma hyönteisverkko, mutta mun mielestä toimii hyvin noinkin. :)

Hyönteisverkko on kyllä ollut tarpeellinen. :) Toivottavasti löydät sellaisen. 

Susanna Mustajärvi /Meidän Combo by Susanna

Vierailija
2/4 | 

Hei! Tiesithän että kaukalossa ei saa vauvaa pitää montaa tuntia kerrallaan :) että sinänsä kaukalo ei voi korvata vaunukoppaa..

Susanna Mustajärvi
Liittynyt10.1.2019

Kyllä vaan. Tässä kaukalossa asennon saa kuitenkin muutettua makuuasennoksi, jolloin tätä ongelmaa ei ole, ja se on ergonomisesti sopiva vauvalle. Eli siinä voi hyvin pitää vaikka koko päivän, jos vauva viihtyy ja näin voi myös korvata vaunukopan. 

Susanna Mustajärvi /Meidän Combo by Susanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Miten Susannasta – entisestä missistä ja fitnessurheilijasta – kasvaa esikoiselleen tasapainoinen ja elämää vähemmän suorittava äiti?

Blogi kertoo, kuinka Susanna on löytänyt itsensä kerta toisensa jälkeen suorittamasta arkea ja havittelemasta super-ihmisyyttä jopa uupumukseen saakka, olematta kuitenkaan läsnä ja onnellinen. Tervetuloa blogin pariin, joka käsittelee äitiyttä ja naiseutta inhimillisesti sekä rehellisesti.

Instagram

Facebook

Yhteydenotot ja yhteistyöt Susanna Mustajärvi:

info@susannamustajarvi.com

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019