Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lelukaupat.fi kanssa.

Kuten monet teistä tietävät, minä inhoan ostamista. Inhoan turhien tavaroiden haalimista ja turhaa kuluttamista. Meillä kotona ei juurikaan ole mitään ylimääräistä. Olemme mieheni kanssa tarkkoja siitä, että myös Peetu oppii meidän minimalistisen elämäntyylin. Miten siis opettaa tätä lapselle tässä lelujen villissä viidakossa? 

Pohdin aina hyvin tarkkaan jokaisen tavaran ja lelun kohdalla tarvitsemmeko sitä todella.

Pohdin aina hyvin tarkkaan jokaisen tavaran ja lelun kohdalla tarvitsemmeko sitä todella. Mutta tässä kohtaa on kyllä pakko myöntää, että lelujen kohdalla on ollut melkoisen paljon haastetta tämän asian suhteen. Esikoisen kohdalla on todella vaikeaa tietää, mikä on oikeasti tärkeää ja hyödyllistä. Äitinä tietenkin haluan, että pystyn tarjoamaan lapselleni puitteet kehittyä ja oppia uusia taitoja. Sen vuoksi tuntuu välillä pelottavalta ajatella, jos omilla valinnoilla ja asenteilla olisin jotenkin hidastanut tai hankaloittanut oman lapseni kehitystä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Onko kukaan muu koskaan pohtinut samaa? 

Minulle on tärkeää, että Peetu oppii minimalistisen elämäntyylin. Kuva: Elisa Honkasalo
Minulle on tärkeää, että Peetu oppii minimalistisen elämäntyylin. Kuva: Elisa Honkasalo

Vanhempien tunteisiin vetoaminen on yksi loistava keino lelujen valmistajille perustella omien tuotteidensa hyödyllisyyttä. Tämä on alue, jossa todella ammutaan vanhempien ihon alle – ja kovaa. Lelujen maailmassa on hyvä pysyä tarkkana. En halua olla mainonnan uhri tai se äiti, joka shoppailee tunne edellä. 

Lähdetkö sinä mielummin kiertelemään kauppoja vai ostatko lelut netistä?

Lähdetkö sinä mielummin kiertelemään kauppoja vai ostatko lelut netistä? Kaupoissa kiertely ainakin itsellä aiheuttaa useimmiten sen, että saatan ostaa tunne edellä jotain sellaista mitä oikeasti en tarvitsisi. Netin lelukaupat ovat siitä loistava keksintö, sillä ne tarjoavat suuren valikoiman tuotteita sekä toisinaan tavallisia kauppoja halvemmat hinnat. Lisäksi nettishoppailussa pystyy paremmin vertailemaan hintoja. Erityisesti pikkupaikkakuntien lapsiperheille on varmasti lelukauppa netissä helpoin ja vaivattomin tapa ostaa leluja ja lastentarvikkeita, mutta myös suurissa kaupungeissa asuvat usein varmasti kokevat lastentarvikkeiden ostamisen verkkokaupasta mukavaksi ja vaivattomaksi. Näin minä ainakin ajattelisin. On paljon mukavempaa tehdä ostokset netissä kuin kaupassa kierrellen – vai mitä? Varsinkin lapsen kanssa ostosreissut ovat usein hyvin stressaavia. Joten itse ainakin ostan ne vähätkin lasten lelut nettikaupasta mukavasti kotoa käsin. 

Minä ostan lastentarvikkeet mieluiten netistä. Kuva: Elisa Honkasalo
Minä ostan lastentarvikkeet mieluiten netistä. Kuva: Elisa Honkasalo
Pyrin jatkuvasti siihen, etten tee heräteostoksia. Ostan vain, jos todella tarvitsemme sitä. Kuva: Elisa Honkasalo
Pyrin jatkuvasti siihen, etten tee heräteostoksia. Ostan vain, jos todella tarvitsemme sitä. Kuva: Elisa Honkasalo

Minä olen kehittänyt itselleni säännön, joka auttaa siihen, etten tee enää ollenkaan heräteostoksia. Shoppailemalla netissä pystyy laittamaan tuotteita ostoskoriin, mutta en koskaan osta tuotteita välittömästi. Olen päättänyt, että pohdin asiaa vähintään yhden yön yli. Jos vielä tulee sellainen tunne, että tuote kannattaa ostaa niin ostan sen. Tällaista ajattelua haluan opettaa myös omille lapsilleni. Jokaista mielihalua ei tarvitse tyydyttää. Kaikkea ei tarvitse saada. Vähempi on parempi. 

Millainen kuluttaja sinä olet?

Käytätkö sinä verkkokauppoja lastentarvikkeiden hankkimisessa?

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Saamattomuus on kiroukseni – vauvahankinnat yhä tekemättä!

Mitä lahjaksi vauvalle? – 5 lahjavinkkiä, jotka menevät varmasti käyttöön

Yösyötöistä eroon 6kk iässä – Miten teimme sen?

Imetys loppui yösyöttöjen loppumisen myötä

Joko olet mukana keskustelemassa ajankohtaisista aiheista instagramin puolella? Nähdään hei siellä!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 Ennen kuin minusta tuli äiti. Söin lämpimiä aterioita. Urheilin joka päivä. Minulla oli aikaa kirjoittaa blogia kaikessa rauhassa. 💜 Ennen kuin minusta tuli äiti. Nukuin niin myöhään kuin halusin, enkä kantanut huolta siitä, kuinka myöhään menin nukkumaan. Harjasin hampaani ja hiukseni joka päivä. 🖤 Ennen kuin minusta tuli äiti. Siivosin kotini joka päivä. Nukuin kokonaisia yöunia. Minulla oli täydellinen mielenhallinta, -ajatuksieni ja vartaloni hallinta. 💜 Ennen kuin minusta tuli äiti. En ollut koskaan tuntenut paljaita pikku varpaita ihoani vasten. En ollut koskaan ollut äärettömän onnellinen oman lapsen hymystä. En ollut koskaan istunut myöhään yöllä katsellen nukkuvaa lasta. 🖤 Ennen kuin minusta tuli äiti. En ollut koskaan pidellyt nukkuvaa vauvaa, vain sen vuoksi, etten halunnut laittaa häntä sänkyynsä. En koskaan ollut tuntenut sydämeni murskaantuvan miljooniksi pieniksi palasiksi, kun en voinut lopettaa kipua. En koskaan ollut tiennyt, että jokin niin pieni voi vaikuttaa elämääni niin paljon. En koskaan ollut tiennyt, että voisin jotakuta rakastaa niin paljon. En koskaan tiennyt, että rakastaisin olla äiti. 💜 Ennen kuin minusta tuli äiti. En tiennyt miltä tuntuu kun sydämeni on ruumiini ulkopuolella. En tiennyt kuinka ihanalta voi tuntua, kun syöttää nälkäistä vauvaa. En tiennyt siteestä äidin ja lapsen välillä. En tiennyt, että jokin niin pieni voisi saada minut tuntemaan itseni niin tarpeelliseksi. 🖤 Ennen kuin minusta tuli äiti. En ollut koskaan tuntenut sitä pelkoa, lämpöä, iloa, onnea, rakkautta, sydänsärkyä, ihmetystä, tai tyytyväisyyttä, joka äitiydestä tulee. En tiennyt, että voisin tuntea niin paljon. 💜 Ennen kuin minusta tuli äiti. . . Mitä sä et tiennyt, ennen kuin sinusta tuli äiti/isä? #äitiys #vauva2019 #kesäkuiset2019 #vauva #vauvavuosi ##vanhemmuus #6kk #puolivuotiaat Kiitos kuvasta @hannnasavolainenn 💕

Henkilön Susanna | Äitien motivointi (@susanna_mustajarvi) jakama julkaisu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Sukhi kanssa.

Äitiyden myötä omasta kodista on tullut entistä tärkeämpi paikka. Vietän kotona aikaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämän vuoksi haluan, että kotini on viihtyisä. Kun lapsi tulee taloon, pitää alkaa pohtimaan viihtyisyyden lisäksi myös kodin sisustusta tarkemmin lapsiperheelle sopivaksi. 

Kun lapsi tulee taloon, pitää alkaa pohtimaan kodin sisustusta lapsiperheelle sopivaksi. 

Meillä ei ole vielä erillistä huonetta Peetulle, mutta tulemme lähitulevaisuudessa muuttamaan työhuoneemme lastenhuoneeksi. Yleensä sisustamisessa minulla eniten haasteita tulee maton löytämisessä. Olen useasti ostanut maton ja heti palauttanut sen. Minun kokemus on se, että hyvän maton löytäminen ei ole helppoa. Tästä syystä päätin lastenhuoneen sisustamisessa lähteä juurikin matosta liikkeelle. 

Työhuone tulee muuttumaan pikku hiljaa lastenhuoneeksi.
Työhuone tulee muuttumaan pikku hiljaa lastenhuoneeksi.

En pidä turhasta kuluttamisesta. Ostan hyvin harvoin mitään, ja aina kun ostan minä todella tarvitsen sitä ja ostamiseen on hyvä syy. En siis ostele jatkuvasti asioita. Rakastan minimalistista ajattelua – vähemmän on aina parempi. Sen vuoksi haluan aina panostaa laatuun. 

En pidä turhasta kuluttamisesta. Ostamiselle pitää olla aina hyvä syy. 

Sopivaa maton toimittajaa etsiessä törmäsin mattoja valmistavaan Sukhi verkkokauppaan. Heidän tarina kosketti. Oli hienoa löytää taho, jolla on samanlaiset arvot kuin minulla. Ja mikä parasta, he lähtivät tekemään kanssani yhteistyötä. Samalla pääsin mukaan tekemään hyvää, sillä yritys tekee yhteistyötä suoraan matontekijöiden kanssa Intiassa, Nepalissa, Turkissa ja Marokossa. 

Sukhi verkkokauppa tekee yhteistyötä suoraan matontekijöiden kanssa Intiassa, Nepalissa, Turkissa ja Marokossa. 
Sukhi verkkokauppa tekee yhteistyötä suoraan matontekijöiden kanssa Intiassa, Nepalissa, Turkissa ja Marokossa. 

On aivan loistavaa, että nykyään on yrityksiä, jotka omalla toiminnallaan mahdollistavat työpaikkoja kehitysmaihin ja vielä niin, että he maksavat työntekijöille hyvää palkkaa. Keskimääräisesti Sukhin työntekijät ansaitsevat huomattavasti enemmän kuin paikallinen keskiansio, yleensä noin 2-3 kertaa korkeamman palkan. Tämän ansiosta matontekijät pystyvät saavuttamaan korkeamman elintason ja esimerkiksi pitämään huolta, että heidän lapsensa pääsevät kouluun. Äitinä tällaiset asiat merkitsevät paljon. 

Matontekijät pystyvät saavuttamaan korkeamman elintason ja pitämään huolta, että heidän lapsensa pääsevät kouluun.

Lähdin tutustumaan käsintehtyihin mattoihin yrityksen nettisivuilla olevan chat palvelun kautta. Minusta on tärkeää, että asiakaskokemus on hyvä heti alusta alkaen. Lähtökohta maton hankkimiselle oli haastava, sillä minulla ei juuri ollut kriteereitä matolle. Ajattelin, että sen tulisi olla vaalea, ja sen pitäisi kestää lapsiperheelle sopivaa kovempaakin kulutusta. Lisäksi useat epäonnistumiset matto-ostoksilla varjostivat takaraivossa. Nyt halusin kerralla löytää hyvän ja toimivan ratkaisun. 

Sukhi on yritys, jolla on samanlaiset arvot kuin minulla.
Sukhi on yritys, jolla on samanlaiset arvot kuin minulla.
Villa materiaalina on pehmeä ja lämmin.
Villa materiaalina on pehmeä ja lämmin.

Chattailin asiakaspalvelijan Millan kanssa ja kerroin mihin tarkoitukseen matto olisi tulossa. Milla osasi heti suositella muutamaa mattoa. Yksi niistä oli valkoinen Kalim villamatto. Villa on materiaalina aivan ihanan pehmeä, lämmin ja kestää kulutusta – juuri sopiva lastenhuoneeseen. Tilasin maton tuolta istumalta. Kulutuksen aiheuttaman ahdistuksen sijaan tunsin suurta tyytyväisyyttä. Oli todella hienoa tietää, että tekemäni tilaus ja matto mahdollistaa töitä hyvällä palkalla kenties jollekin äidille. Olin onnellinen. 

Matto on ollut meillä nyt muutamia viikkoja. Joka kerta kun kävelen huoneen ohi, nousee kasvoilleni hymy. Tunnen syvää tyytyväisyyttä. Vihdoin onnistuin  – ensimmäistä kertaa kotonani on matto, josta en tule enää koskaan luopumaan. 

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Vauvahankinnat ennen syntymää – hanki ainakin nämä!

Kuuluuko kotitöiden ja lastenhoidon olla kotiin jäävän vanhemman vastuulle?

Yrittäjyys vauva-arjen keskellä – yrittäjyys tekee minusta paremman äidin!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö
Kokemukseni Newborn kuvauksista. Kuva: Mirjami Liimatainen

Kaupallinen yhteistyö Valokuvaaja Mirjami Liimatainen kanssa. 

Newborn kuvaukset ovat melko suosittuja tänä päivänä. Itse kun lähdin etsimään kuvaaja, en osannut yhtään ajatella mitä etsinnöissä kannattaisi ottaa huomioon. Satuin löytämään erittäin hyvän kuvaajan sattumalta. Aina kaikilla ei ole kuitenkaan yhtä hyvä onni mukana, joten ajattelin nyt listata 5 tärkeintä huomiota, mitä tulisi osata ottaa huomioon kuvaajaa etsiessä. 

En etukäteen osannut edes kuvitella kuinka hektinen on tuo arki vastasyntyneen kanssa.

Meidän kohdalla kuvaukset toteutettiin kotona. Kuvaajana toimi Mirjami Liimatainen. Kotikuvaus oli erittäin hyvä juttu, sillä vauva oli silloin vasta viiden päivän ikäinen, enkä osannut edes kuvitella kuinka hektinen tuo arki todella on vastasyntyneen kanssa. Onneksi Mirjami ehdotti meille kotikuvausta, sillä hän tiesi, että lapsen kannalta tämä vaihtoehto on ehdottomasti parempi. Viiden vuorokauden ikäisen lapsen kanssa liikkuminen kuvauksiin ei aina ole helppoa, ja lapselle on parempi olla kotona. Jo pelkästään lämpötilan ja tunnelman vuoksi, mutta myös vauvan tarpeiden täyttäminen on aina helpompaa kotioloissa. 

Kuva: Mirjami Liimatainen
Kuva: Mirjami Liimatainen

Kuvausten aikana meidän vanhempien ei tarvinnut olla mukana juuri mitenkään. Mirjami otti koko tilanteen haltuun. Hän sai  hyvin nopeasti vauvan olon turvalliseksi. Toki olisimme voineet olla kuvauksessa mukana, jos olisimme nähneet sen tarpeelliseksi. Kuvaaja oli herättänyt meissä suuren luottamuksen, joten annoimme hänelle mielellämme vapaat kädet ja luotimme, että hän osaa käsitellä meidän aarretta tilanteen vaatimalla tavalla. Hän osasi lukea vauvan eleitä ja sanatonta viestintää erittäin hyvin. Muutaman kerran kuvausten aikana imetin vauvaa, ja kuvausten aikana myös itse sain syödä rauhassa lounaani. Tämä oli todella luksusta. 

Kuvaaja osasi hyvin lukea vauvan eleitä ja sanatonta viestintää – mikä onkin tärkeää vauvan kanssa työskenneltäessä.

Kuvauksiin varattiin aikaa kolmesta neljään tuntiin. Oli siis mukavaa, että olimme kotona, sillä sain kuvausten aikana tehtyä omia juttuja samalla kun ihailin kuvaajan ammattitaitoista työtä. On tärkeää, että kuvaajalla ei ole kiire, sillä vauvojen kanssa työskentely voi viedä aikaa. Onnistuneiden kuvien saaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla, vaan ne vaativat kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta. 

Kuva: Mirjami Liimatainen
Kuva: Mirjami Liimatainen

Mirjami oli selvästi ollut paljon lasten kanssa tekemisissä, sillä se näkyi hänen itsevarmasta olemuksesta. Hän tiesi hyvin, miten saada vauva sopiviin asentoihin. Oli ihanaa katsoa, kuinka Papu oli tyytyväinen ja nautti kuvauksista. Vauvan tarpeiden huomioon ottaminen on mielestäni yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun kuvauksia lähdetään suunnittelemaan. Mirjami oli myös tarpeeksi varovainen ja rauhallinen omissa liikkeissään. Hän korosti vauvan turvallisuuden tärkeyttä kaikessa tekemisessä. Mitään riskejä kompastumiselle tai tavaroiden kaatumiselle ei ollut. Vauvojen kanssa työskenneltäessä, tällaiset riskit tulee osata ottaa huomioon. 

Tärkeintä on, että vauva nauttii ja viihtyy kuvauksissa!

Kuva: Mirjami Liimatainen
Kuva: Mirjami Liimatainen

Jos etsit kuvaajaa, varmista kuvaajalta, että ainakin nämä asiat ovat kunnossa. 

  1. Kuvaajalla on ammattitaitoa käsitellä vastasyntyneitä. Lisäksi hänellä on taito lukea vauvan eleitä ja sanatonta viestintää. 
  2. Kuvaajalla tulee olla taito luoda rauhallinen, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri. Kiire ei saa olla ja kuvauksiin tulisi varata tarpeeksi aikaa, jotta kuvaukset voidaan toteuttaa vauvantahtisesti. Pitää olla aikaa vaippojen vaihdoille ja imetykselle. 
  3. Vauvan turvallisuus tulisi olla otettu huomioon. Mitään vaaroja esimerkiksi telineiden kaatumiselle tai kompastumiselle ei saa olla. 
  4. Kuvaajalla tulee olla taito herättää suurta luottamusta vanhemmissa. On iso asia antaa oma vastasyntynyt tuntemattoman ihmisen huomaan. Vanhempien pitää pystyä myös luottamaan, että kuvaus toteutetaan vauvaa kuunnellen ja hänen tarpeitaan kunnioittaen. 
  5. Kuvausten järjestäminen kotona on aina lapsiystävällisempi vaihtoehto. Kotikuvausta kannattaa käyttää, jos se on vain mahdollista. 

Newborn kuvaukset olivat kaikella tapaa erittäin hyvä kokemus. Saimme ihan mielettömän suloisia kuvia. Mirjami ymmärsi oikein hyvin meidän linjauksen vauvan kasvojen tuomisesta sosiaaliseen mediaan. Saimme siis myös kuvia, joista ei kasvoja tunnista. Sen vuoksi olen käyttänyt tässäkin postauksessa vain kuvia, joissa ei ole kasvoja.

Kuvaukset ikuistivat meille meidän vastasyntyneen unohtumattomalla tavalla. Näitä hetkiä en haluaisi unohtaa koskaan. Ja mikä parasta – ne kaikkein suloisimmat kasvokuvat ovat yksinoikeudella meidän omassa kotialbumissa. <3

by Susanna 

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Somevauva vai some ilman vauvaa? – syy miksi en jaa oman lapseni kasvokuvia julkisesti

Cybex Cloud Z – liikkuvan perheen turvakaukalo!

16 tunnin synnytys – näin kaikki eteni!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lekmer.fi kanssa.

Mitkä ovat tärkeimmät kriteerit turvakaukalon hankkimisessa? Turvakaukalo on tarvike, jonka kohdalla kukaan vanhempi ei halua säästää. Näin myös kävi meidän kohdalla. Halusimme selvittää mikä kaukalo sopisi parhaiten meidän tarpeisiin – ja olisi ehdottoman turvallinen ja laadukas.

Turvakaukalon hankkiminen on vaunujen ohella yksi isoimmista hankinnoista lapselle. Autoilevissa perheissä turvakaukaloa tullaan käyttämään niin paljon, että siihen kannattaa todellakin panostaa. Kerroin aikaisemmin meidän vaunuvalinnastamme, ja samalla myös mainitsin, että meidän tulisi löytää vielä turvakaukalo. Turvakaukalon hankkiminen jäi meillä kuitenkin hiukan viime tinkaan, sillä halusin tehdä kunnolla taustatyötä tämän hankinnan kohdalla. Kyselin paljon tuttavilta kokemuksia, ja kävin itse tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin. Turvakaukalon kohdalla erityisesti halusin panostaa laatuun. Onhan tämä kuin henkivakuutus omaa aarretta varten. 

Turvakaukalo on kuin ostaisi henkivakuutusta omalle aarteelleen!

Cybex Priam -yhdistelmävaunut + Cybex Cloud Z -turvakaukalo
Cybex Priam -yhdistelmävaunut + Cybex Cloud Z -turvakaukalo

Meidän vaunut ovat Cybex Priam yhdistelmävaunut, ja yksi tärkeimmistä kriteereistä turvakaukalon kohdalla oli se, että kaukalon saa liitettyä Cybex Priam runkoon. Nyt reilu kahden viikon käytön jälkeen voin muuten sanoa, että nämä vaunut ovat kyllä kaiken tuon hypetyksen arvoisia. Olen käynyt lenkillä hiekkateillä, ollut frisbeegolfaamassa soramontuilla ja matkustanut Turusta Tampereelle. Vaunun runko menee helposti kasaan yhdellä kädellä ja pieneen tilaan, että liikkuminen paikasta toiseen on todella kätevää. 

Kirsikkana "Cybex kakun" päällä on tämä turvakaukalo, joka on ollut kyllä yksi arjen pelastaja. Päädyimme hankkimaan Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalon, sillä tämä turvakaukalo on monipuolisempi kuin monet muut kaukalot. Vertailin tätä turvakaukaloa Cybexin muihin malleihin, mutta myös Maxi-Cosin ja Britaxin kaukaloihin. 

Cybex Cloud Z -turvakaukalo on markkinoiden yksi monipuolisimmista turvakaukaloista
Cybex Cloud Z -turvakaukalo on markkinoiden yksi monipuolisimmista turvakaukaloista

Miksi valitsimme Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalon? 

Pitkäikäisyys

Kaukalo sopii vastasyntyneestä vauvasta 13 kiloiselle vauvalle. Irrotettava vastasyntyneen tuki mahdollistaa pienen vauvan makuuasennon. Tällöin vauvalla on paitsi ergonominen, myös turvallinen asento. Pienennin on alle 60 senttimetrin pituisille vauvoille, jonka jälkeen se otetaan pois ja vauvalla on enemmän tilaa. Korkeussäädettävä pääntuki mahdollistaa vauvalle 11 eri korkeutta. Vauvan kasvaessa hänellä on siis aina pääntuki sopivalla korkeudella. 

Erityisen turvallinen

Kaukaloon on kehitetty lineaarinen sivutörmäyssuoja. Tämä yhdessä törmäysenergiaa vaimentavan kuoren kanssa nostaa huomattavasti turvakaukalon turvallisuutta sivutörmäys-tilanteessa. Sivutörmäyssuoja estää jopa 25% törmäysvoimasta ennen kuin se ehtii lapseen saakka. 

Helppo asentaa autoon

Turvakaukalon saa kiinnitettyä autoon Z base jalustalla tai auton omilla turvavöillä. Z base on jalusta, jossa turvakaukalo kääntyy 180 astetta. Tämä helpottaa huomattavasti vauvan asettamista autoon ja pois autosta. Alustan avulla turvakaukalon voi pyöräyttää oven suuntaan, jolloin vauvan asettaminen kaukaloon helpottuu. Tämän jälkeen kaukalon voi taas pyöräyttää takaisin oikeaan matkustusasentoon.

Jalusta on pitkäikäinen, sillä siihen sopii tämän pienille lapsille tarkoitetun Cloud Z turvakaukalon lisäksi myös isommille lapsille tarkoitettu Sirona Z turvaistuin. Ei tarvitse kuin ostaa yksi jalusta, ja tähän jalustaan saa myös kasvavan lapsen seuraavan turvaistuimen kiinnitettyä. 

Z base jalustan ansiosta turvakaukalo kääntyy autossa 180 astetta.
Z base jalustan ansiosta turvakaukalo kääntyy autossa 180 astetta.
Matkustusasento
Matkustusasento

Ergonomisuus ja monikäyttöisyys

Kaukalon saa säädettyä makuuasentoon, joka on ergonominen asento vauvalle. Tämä toiminto on käytössä auton ulkopuolella, ei ajon aikana. Kaukalon saa liitettyä Cybex Priam runkoon Travel Systemin avulla. Ergonominen makuuasento mahdollistaa vauvan pidemmän oleskelun kaukalossa esimerkiksi lenkeillä. Kaukalo voi korvata jopa kokonaan vaunukopan matkoilla. 

Makuuasento
Makuuasento
Matkustus asento eli ns. tavallinen turvakaukaloasento
Matkustus asento eli ns. tavallinen turvakaukaloasento

Vauvan ja kaukalon voi nostaa autosta, ja asettaa kaukalon rattaiden runkoon kiinni. Näin liikkuminen vauvan kanssa on helppoa, ja kylässä tai kaupassa käynti onnistuu nopeasti vauvaa herättämättä. 

Lisäksi kaukalossa on integroitu XXL-kokoinen aurinkokuomu, joka suojaa vauvaa auringonpaisteelta, tuulelta ja hälinältä. Kaukalon sisusta on valmistettu laadukkaista kankaista, jotka kestävät hyvin käyttöä ja ne voi konepestä 30 asteessa. 

Kaukaloa voi käyttää samoin kun vaunukoppaa, sillä sen saa helposti rattaiden runkoon kiinni.
Kaukaloa voi käyttää samoin kun vaunukoppaa, sillä sen saa helposti rattaiden runkoon kiinni.

Olemme käyttäneet turvakaukaloa nyt reilu kaksi viikkoa, ja päivittäin toteamme kuinka hyvä hankinta tämä oli. Erityisen hienoa on se, että kaukalo on niin monikäyttöinen. Makuuasennon ansiosta meidän poika viihtyy kaukalossa jopa paremmin kuin vaunukopassa. Tästä syystä voimme vielä vauvan ollessa pieni käyttää kaukaloa myös lenkeillä. Matkustaessa emme myöskään tarvitse kuin kaukalon mukaan. 

Tässä turvakaukalossa todella yhdistyvät kaikki ominaisuudet, mitä me arvostamme ja tarvitsemme. 

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

FB: @meidancombo

Lue myös: 

Minun vaunuvalintani on Cybex Priam 2019 – käytännöllisyys, laadukkuus ja design

Mitä lahjaksi vauvalle? – 5 lahjavinkkiä, jotka menevät varmasti käyttöön!

Vauvahankinnat ennen syntymää – hanki ainakin nämä!

Vielä huomiseen asti aikaa osallistua newborn -kuvausten arvontaan Instagramissa. Onnea kaikille arvontaan!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕ARVONTA! 💕 Voita newborn -kuvaukset kotonasi tai studiolla. Yhteistyössä valokuvaaja @mirjamiliimatainen kanssa arvon yhdelle onnekkaalle newborn -kuvaukset veloituksetta 😘 .. 💕 Kuvauksen voi järjestää kotona tai Mirjami Liimataisen studiolla. 📸 .. Meidän newborn -kuvaukset järjestettiin kotona, joka mahdollisti sen, että vauva sai olla tutussa ympäristössä ja saimme kuvaukset onnistumaan jo viiden vuorokauden ikäisenä. Papu silmin nähden nautti kuvauksista. 👶🏼💕Kotikuvaus on erittäin vauvaystävällinen tapa pitää kuvaukset ja se sopi meidän arkeen loistavasti. 👌🏼💕Mirjami on kuvaajana luotettava, vauvan tarpeet huomioon ottava ja taitava käsittelemään vastasyntyneitä. Erityisen tärkeää on, että kuvaajalla on taito luoda kiireetön ja turvallinen ilmapiiri. Kotikuvaus vaatii valoisan ja vaalean kodin. Kilometrikorvaus maksetaan erikseen. ✨ Tätä parempaa arvontaa ei vaan voi enää olla! ✨ Kuvaus on loistava lahja ystävälle tai itselle. ✨ Nyt vain sormet ristiin, että arpaonni osuu juuri sinuun! 💕 .. Alla ohjeet osallistumiseen: .. 1. Seuraa @mirjamiliimatainen sekä @susanna_mustajarvi 2. Tykkää kuvasta 3. Tägää mukaan ystävät, jotka ilahtuvat tämän nähdessään. Jokainen uusi tägäys on yksi uusi arpa sulle! . . Arvonta päättyy torstaina 11.7 klo 23. Instagram ei sponsoroi tai hallitse kyseistä arvontaa. #arvonta #giveaway #vauvakuvaus #newborn #vauva2019 #kesäkuiset2019 #heinäkuiset2019 #elokuiset2019 #mirjamiliimatainen #babyboy #baby #vauva #vastasyntynyt kuva: @mirjamiliimatainen 💕

Henkilön Susanna | Äitien ajanhallinta (@susanna_mustajarvi) jakama julkaisu

 

 

 

 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Moikka Susanna! Katselin instan puolella, että sinulla on hyönteisverkko kaukalossa. Kyselisinkin vain, että onko se alunperin tarkoitettu vaunukopalle tai ratasistuimelle. Täällä on meinaan samanlainen vaunu- ja istuinkombo kolmeviikkoisella tytöllä ja hyönteissuoja vaunulenkeillä olisi tarpeellinen. 😊

Susanna Mustajärvi
Liittynyt10.1.2019

Moikka! 

Se hyönteisverkko on Cybexin oma, ja juuri vaunukopalle ja istuinosalle yhteinen. Silloin kun itse etsin tuota niin se oli tosi epäselvästi kerrottu, että sama verkko sopii molempiin. Kuvissa oli vain käytetty tuota istuinosaa, ja luulin aluksi, että se on tarkoitettu vain siihen. Mutta siis yksi verkko on tarkoitettu molempiin sekä vaunukoppaan että istuinosaan. Ja oon käyttänyt sitä nyt myös tuon turvakaukalon kanssa, vaikka turvakaukalolle olisi Cybexillä myös oma hyönteisverkko, mutta mun mielestä toimii hyvin noinkin. :)

Hyönteisverkko on kyllä ollut tarpeellinen. :) Toivottavasti löydät sellaisen. 

Susanna Mustajärvi /Meidän Combo by Susanna

Vierailija
2/4 | 

Hei! Tiesithän että kaukalossa ei saa vauvaa pitää montaa tuntia kerrallaan :) että sinänsä kaukalo ei voi korvata vaunukoppaa..

Susanna Mustajärvi
Liittynyt10.1.2019

Kyllä vaan. Tässä kaukalossa asennon saa kuitenkin muutettua makuuasennoksi, jolloin tätä ongelmaa ei ole, ja se on ergonomisesti sopiva vauvalle. Eli siinä voi hyvin pitää vaikka koko päivän, jos vauva viihtyy ja näin voi myös korvata vaunukopan. 

Susanna Mustajärvi /Meidän Combo by Susanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Miten Susannasta – entisestä missistä ja fitnessurheilijasta – kasvaa esikoiselleen tasapainoinen ja elämää vähemmän suorittava äiti?

Blogi kertoo, kuinka Susanna on löytänyt itsensä kerta toisensa jälkeen suorittamasta arkea ja havittelemasta super-ihmisyyttä jopa uupumukseen saakka, olematta kuitenkaan läsnä ja onnellinen. Tervetuloa blogin pariin, joka käsittelee äitiyttä ja naiseutta inhimillisesti sekä rehellisesti.

Instagram

Facebook

Yhteydenotot ja yhteistyöt Susanna Mustajärvi:

info@susannamustajarvi.com

 

Blogiarkisto

2019