Moikka kaikille!

Ensinnäkin kiitos paljon menneestä vuodesta. Bloggaaminen täällä Vauvalehdellä on ollut erittäin antoisaa. Suurin kiitos kuuluu teille lukijoille. 

Nyt on aika sanoa hyvästit blogin puolella, ja kääntää uusi sivu elämässä. Blogini ja Vauvalehden tiet eroavat, sillä Vauvalehti siirtyy Helsingin sanomien tiimiin ja blogit heidän allaan tulee loppumaan maaliskuun aikana.

Blogi tuli tarpeeseen, sillä minun oma mieli ja ajatukset olivat täynnä täysin uudesta elämäntilanteesta.

Aloitin kirjoittamaan Meidän Combo by Susanna -blogia tammikuussa 2019. Blogi tuli tarpeeseen, sillä minun oma mieli ja ajatukset olivat täynnä täysin uudesta elämäntilanteesta – olin elämäni ensimmäistä kertaa raskaana. Olin odottanut tuota hetkeä paljon. Toisin sanoen raskaus ei ollut minulle itsestäänselvyys. Hetken jo luulin, etten voi koskaan saada lasta

Nyt on aika kääntää uusi sivu elämässä! Kuva: Elisa Honkasalo
Nyt on aika kääntää uusi sivu elämässä! Kuva: Elisa Honkasalo

Blogi oli raskausaikana väylä, jonne sain avata omia ajatuksia – rehellisesti ja avoimesti. Kirjoittaminen sai uuden merkityksen, kun vauva syntyi. Sillä synnytyksen jälkeen olen saanut ihan mielettömän määrän tukea ja apua teiltä lukijoilta. Tsemppien määrä mitä olen teiltä saanut on ihan käsittämätöntä. Kiitos, että te olette eläneet tätä matkaa kanssani. Olen onnekas, kun olen saanut neuvoja ja tukea niin monelta ihanalta ihmiseltä. Jokainen tuleva ja tuore äiti ansaitsisivat saman.

Kiitos, että te olette eläneet tätä matkaa kanssani.

Nyt on aika kääntää uusi sivu. Tänään kaikki minun vanhat tekstini ovat siirtyneet omien verkkosivujeni alle – Susanna Mustajärvi. Nähdäänhän me siis siellä?

Nyt hetken hengähdän, ja pohdin missä ja miten jatkan kirjoittamista.

Vielä en tiedä kuinka kauan blogi pysyy tauolla. Nyt hetken hengähdän, ja pohdin missä ja miten jatkan kirjoittamista. Taukoni aikana, voit käydä lukemassa vanhoja tekstejä. Siellä on paljon aiheita, jotka ovat ajattomia. Itsekin ajattelin palata teksteihini taas uudelleen, kun toivottavasti olen pian taas raskaana. Jos päädyt lukemaan vanhoja tekstejä minun omille nettisivuille, niin laitathan minulle kommenttia. Olisi ihana kuulla sinusta vielä.  Ja nähdään myös instagramin puolella. Siellä meno pysyy aktiivisena. 

Kiitos ja nähdään pian!

by Susanna

IG: @susanna_mustajarvi

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Miten Susannasta – entisestä missistä ja fitnessurheilijasta – kasvaa esikoiselleen tasapainoinen ja elämää vähemmän suorittava äiti?

Blogi kertoo, kuinka Susanna on löytänyt itsensä kerta toisensa jälkeen suorittamasta arkea ja havittelemasta super-ihmisyyttä jopa uupumukseen saakka, olematta kuitenkaan läsnä ja onnellinen. Tervetuloa blogin pariin, joka käsittelee äitiyttä ja naiseutta inhimillisesti sekä rehellisesti.

Instagram

Facebook

Yhteydenotot ja yhteistyöt Susanna Mustajärvi:

info@susannamustajarvi.com

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019