Piristä kaupan valmista perunasalaattia ja saat oivan lisukkeen!

Minullakin on muutama einesruokapahe. Yksi niistä on kaupan valmis perunasalaatti. En oikein osaa sanoa mikä siinä viehättää, mutta sitä syön erittäin mielelläni. Meillä valmista perunasalaattia tuunataan monin tavoin, mutta tämä on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani. Silloin kun seisot keskellä kauppaa, lapset rääkyvät kärryssä ja mielessäsi pyörii "mitä tänään syötäisiin", niin nappaa mukaan valmiiksi grillattu broileri sekä ainekset tähän tuunattuun perunasalaattiin. Hyvää tulee!

Tuunattu perunasalaatti

1 rasia Forssan perunasallaattia

1 luomuomena

2 varsisellerin vartta

tuoretta persiljaa

Pilko omena kuorineen ja varsiselleri suupalakokoon sekä lisää ne perunasalaatin joukkoon. Viimeistele persiljalla.

Kommentit (3)

Vierailija

Miksi tuunaat einekset. Miksi eet tee ruokia itse. Ja sin olet olevinasi kokki?

Vierailija

Oli muuten hyvää! Sellerin jätin pois, sitä meillä eivät lapset syö. Miten teillä onnistuu lapsilta tuo sellerin syönti?

 

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011

Eikö olekin! Tämä on kyllä meidän "arjen pelastus" aina silloin tällöin. Se on ihan totta, että selleri on vaikea raaka-aine monelle. Olemme Maxille tätä totuttaneet dippivihanneksena ja se menee vaihtelevasti. Sellerin voi toki jättää ihan hyvin pois ja laittaa tilalle vaikka kurkkua tai maustekurkkua. Ruohosipuli sopii myös hyvin mukaan!

Minä ainakin tunnustan, että meidän keittiössä tuunaillaan eineksiä silloin tällöin. Jos joku jaksaa laittaa alusta asti ihan kaiken ruoan, niin superhienoa! Olemme kuitenkin niin menevää sorttia, että mielummin heitän joskus kalapuikot pöytään työpäivän tai pitkän ulkoretken jälkeen kun kuuntelen lasten nälkäkiukkua ;)

/Heidi

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014