Minimunakkaat ovat maukasta sormiruokaa!

Lettupannusta on kuulkaas moneksi! Meillä on viime aikoina paistettu lettupannussa kuitenkin enemmän kananmunaa kuin lettuja. Normaaliin neljän pikkuletun pannuun sujahtaa helposti kolme luomukananmunaa ja mukaan voi jauhaa myös yrttejä, tomaatinpaloja ja keitettyjä kasviksia. Minimunakkaiden makupariksi sopivatkin erityisen hyvin basilika ja persilja, pienet tomaatin palaset tai parsakaali.

Resepti on harvinaisen yksinkertainen - munat sekä mausteet sekaisin ja eikun paistamaan. Syötän kaksosille noin 1,5-2 lettua kerrallaan, joten yhdestä pannullisesta tulee helposti kahden päivän satsi. Valmiit letut voi säilöä jääkaapissa pakasterasiassa ja tarjoilla jääkaappikylmänäkin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014