Maxin Delin klassikkosose, joka on maistunut kaikille perheemme vauvoille!

Tämä sose oli yksi Maxin suosikeista ja näyttää maistuvan myös pikkusisarillekin! Tee isompi satsi ja pakasta - herkutelkaa sillä silloin tällöin.

Päärynä ja kateudesta vihreät kasvikst

8-10 annosta

1 parsakaali

1 kesäkurpitsa

2 isoa päärynää

1 pss (200g) pakasteherneitä

Pese parsakaali ja leikkaa siitä kukinnot irti. Kuori ja kuutioi kesäkurpitsa sekä päärynät. Nakkaa parsakaalin kukinnot kiehuvaan veteen. Keitä 10 min. Lisää sen jälkeen kesäkurpitsa ja päärynä ja keitä vielä 5 min TAI valmista kesäkurpitsa ja päärynä kattilan höyryosassa, jos sinulla sellainen on. Valuta vesi ja soseuta huolellisesti sauvasekoittimella.

Keitä herneitä toisessa kattilassa 5 minuutin ajan. Soseuta herneet ja paseeraa eli painele ne siivilän läpi. Yhdistä herneet parsakaali-kesäkurpitsa-päärynä-soseeseen.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014