Nyt lämmitellään kaakaolla!

Lähdimme Maxin sekä espanjanvesikoiramme Ninjon kanssa retkelle lähimetsään ja pakkasimme mukaamme kupilliset kaakaota. Kauaskaan ei tarvitse mennä ja poika on mukaan pakatuista eväistä ihan täpinöissään. Maustoimme kaakaomme Pätkis-karamelleilla ja saimme näin kupilliset ihanan täyteläistä ja minttuista kaakaota. Karkeista meni kyllä valtaosa Maxin suuhun ennen retkeä, sillä hän oli salaa käynyt napostelemassa pöydälle unohtuneesta pussista - ei jäänyt kiinni itse teosta, mutta suklaiset suupielet paljastivat karkkivarkaan!

Syksyn tullen vedämme Maxin kanssa päähämme myssyt. Ystäväni Anna ja Janne asuvat Pöytyällä Myssyfarmilla ja he kutovat iloksemme myssy-pipojaan yhdessä farmin Myssymummojen, Tertun, Sallin ja Soilin kanssa. Myssy-pipoja on saatavissa sekä aikuisille että lapsille ja niiden villa saadaan osittain farmin omista suomenlampaista. 100% suomenlampaan luomuvilla on pehmeydessään liki merinovillan veroista, eikä se kutita. Villa on käsittelemätöntä ja siinä on lanoliini tallella, joka tekee siitä erityisen ihoystävällisen. Myssyjen lisäksi farmilla kudotaan kaulureita ja ihanan sympaattisia myssykravaatteja. Myssyn voit hankkia itsellesi jälleenmyyjiltä tai tilata suoraan netistä.

Myssyfarmin minttukaakao

2:lle

3 dl rasvatonta luomumaitoa

1 rkl maitokaakaojauhetta (esim. O'boy)

8-10 Pätkis Mini Bites -karkkia tai 2 normaalia patukka-Pätkistä

Laita ainekset kattilaan ja kiehauta kuumaksi koko ajan sekoitellen niin kauan kunnes Pätkikset ovat sulaneet. Nautiskele hartaudella!

Yhteistyössä: Myssyfarmi / myssyfarmi.fi

Kommentit (1)

Vierailija

Myssyfarmin minttukaakao -otsikko toi ensin mieleen jonkun kannabiskaakaon. Mut ei tässä muuta.

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014