Ruuhkavuosikulinaristin keittiössä pitää kiirettä.

Aika kuluu kyllä nopeasti, liian nopeasti. Vastahan äsken jäin mammalomalle ja eilenhän kaksoset maistoivat ensi kerran kiinteää ruokaa. Vastahan Max joi nokkamukin sijaan oikeasta lasista ja kiipesi ensi kerran itse jääkaapille.

Perheessämme tapahtui viime viikolla suuria muutoksia, kun tämän mamman oli aika palata töihin. Uusi arki on uuden hallitun kaaoksen opettelua, jossa haluan viettää kaiken vapaa-aikani lasten ehdoilla. Niinpä se tarkoittaa myös sitä, että Maxin Deli -blogini jää nyt toistaiseksi tauolle. Fiilikset ovat haikeat, mutta meistä kuullaan vielä!

Haluan kiittää teitä kaikkia innokkaita ruuhkavuosikulinaristeja, jotka olette kulkeneet tätä ruokamatkaa perheeni kanssa. Haluan kiittää kaikista niistä ihanista kommenteista ja rakentavasta kritiikistä, jota olen teiltä saanut. Ottakaa lapset rohkeasti mukaan kokkaamaan ja antakaa heidän maistella kaikkea haluamaansa - maailma tarvitsee ennakkoluulottomasti ruokaan suhtautuvia pikkukulinaristeja! Nyt on kuitenkin aika huutaa tässä yhteisössä viimeisen kerran sana: SYÖMÄÄN! Uskokaa tai älkää, tämä iloinen huudahdus oli myös pikku-Mimosan ensimmäinen sana ;)

Kuva: Dorit Salutskij

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

1/5 | 

Kiitos blogista, harmi kun lopetat/pidät taukoa. Vaikka onhan se ymmärrettävää, että blogille ei välttämättä jää aikaa, kun palaat töihin. Kiitos hyvistä ruokaohjeista, ollaan kokeiltu tosi monia niistä ja lapsille on maistunut!

Tsemppiä töihin ja hyviä jatkoja!

3/5 | 

Kiitokset oivallisesta ja inspiroivasta blogistasi, ihanista kuvistasi sekä pirteistä postauksistasi. Osaltaan blogisi kautta hurahdin "vauvanruokakokkailuun". Omien testailujeni tuloksia löytyy Foodie-vauva-blogistani, http://foodievauva.blogspot.fi/

Toivottavasti kuulemme teistä vielä! Antoisaa syksyä ja tsemppiä uuteen arkeen!

-M

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011
4/5 | 

Kiitos kommenteistanne, lämmittävät mieltäni <3 Ja aivan mahtavaa jos olen voinut inspiroida sinua -M kokkailuun ja bloggailuun, aivan mahtavaa. Pidetään lippu korkealla ja vauvoilla suut muikeina. pidetään me #ruuhkavuosikulinaristit yhtä! /Heidi

Vierailija
5/5 | 

Hei!

Aivan mahtava blogi! Harmi, kun lopetat. Kai nämä kirjoitetut tekstit silti säilyvät täällä vielä? Niissä riittää minulle luettavaa, kun löysin blogisi vasta nyt. Lapseni alkaa lähestyä puolta vuotta ja on vähitellen aika aloitella kiinteitä soseiden ja osittaisen sormiruokailun merkeissä :) Täältä saan todella hyvältä kuulostavia reseptejä! Kiitos!

Äippä ja vauva 5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014