Jäikö eilisen perunoita yli? Tee niistä liiskapottuja!

Keitän usein kahden päivän potut samalla kertaa ja seuraavana päivänä teen niistä muunnelmia - kuten näitä mainioita liiskapottuja! Liiskapottujen idea on yksinkertainen. Peruna maustetaan, litistetään ja paistetaan uunissa. Liiskapottuja voi maustaa oman makunsa mukaan esim. pestolla, savupaprikalla tai ihan vain lempeästi oliiviöljyllä ja suolalla.

Liiskapotut

2-3 pientä kesäperunaa per ruokailija

1 tl valmista purkkipestoa per 2-3 pottua

parmesan-raastetta

Laita uuni kuumenemaan 230 asteeseen. Mausta perunat pestolla. Asettele perunat leivinpaperille ja liiskaa ne lasilla. Ripottele päälle parmesan-raastetta. Paista 230 asteessa 5 min, jonka jälkeen nosta asteet 250 asteeseen ja paista toiset 5 min. Tarjoile heti!

Kommentit (2)

Vierailija

Voi jeesus, kaikkea sitä netissä näkeekin! Möhjöää perunat tollaseks epämääräseks, biojätteen näköseks kököks ja sitte vielä syö ne. Nam-nam, mahtaa olla biojäte hyvää... Paskansyöjä liikkeellä.

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014