Sormiruokailuun uutta nostetta maistuvilla nugeteilla!

"..paneroituna lapsi syö mitä tahansa!", sanoi kerran eräs kulinaristiystäväni. Tottahan se on, jostain syystä paneroidut herkut maistuvat sukupolvesta toiseen nimen omaan rapeutensa takia. Aina kaikkea ei tarvitse uppopaistaa, vaan pannulta saa mainion paistopinnan. Näissä nugeteissa makua tuo valkosipuli, jota ei kuitenkaan ole liikaa!

Lempeät valkosipuli-kananugetit

(n.20 kpl)

1 kananmuna

0,5 dl korppujauhoja

0,5 dl vettä

1 pieni valkosipulinkynsi

400g kanan jauhelihaa

Panerointiin: kananmunaa ja korppujauhoja 

Paistoon: rypsiöljyä

Sekoita keskenään kananmuna, korppujauhot, vesi ja purista mukaan valkosipulinkynsi. Anna turvota 10 min. Sekoita mukaan jauheliha ja pyörittele taikinasta palloja.

Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen reilusti rypsiöljyä. Kasta pallot ensin kananmunaan ja pyörittele korppujauhossa. Paistele kuumalla pannulla noin 5 minuutin ajan.

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014