Itse tehty vauvansose voi olla h-hetkellä nopeampi kuin valmisruoka!

"Tarjoilija, voisitteko lämmittää tämän vauvansosepurkin?" ja taas se meni tulikuumaksi. Vauva huutaa vieressä nälkäänsä ja sekoitat kiivaasti sosetta, jotta se jäähtyisi. Yes, I've been there.

Kotisosetta voi helposti nauttia kaupungilla tai ravintolassa ollessa ja itse asiassa se on minusta purkkiruokaa helpompaa. Lämmitän soseen kotona ennen lähtöä kuumaksi ja siirrän sen pieneen ruokatermokseen. Siinä kohtaa kun vauvoilla alkaa olla nälkä, ruoka on suitsait valmiina tarjottavaksi suoraan ruokatermoksesta. Ruokatermoksia on saatavilla nykypäivänä myös pientä kokoa, joten ne eivät hirveästi tilaa siellä hoitolaukussa vie. Muista kuitenkin olla tarkkaavainen ja ota mukaan sosetta, joka ei pilaannu helposti eli älä ainakaan notkista sosetta äidinmaidolla tai korvikkeella.

Olen aikoinaan ostanut lusikalle tällaisen matkakotelon, mutta saman asian ajaa hammasharjakotelo, johon kapeampi lusikka mahtuu hienosti matkan ajaksi.

Ja eikun ravintolaan!

Kommentit (9)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos paljon hyödyllisestä vinkistä!

Itse olen jotenkin mennyt siihen suuntaan, että otan purkkiruokaa mukaan vauvalle menoihin. Pitääpä yrittää muuttaa suunta.

Niin söpö ruokatermo teillä, että pitääpä etsiä meillekin samanlainen.

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011

Kiva, että vinkki oli hyödyksi! Kyseinen termos on XXL-urheilukaupasta, merkki Phoxx. Taisi olla jotain 14,90E, joten ei pahan hintainenkaan. /Heidi

meillä otettiin pakastimesta aina ruokaa mukaan, se säilyi hyvin ja useasti ehti liki sulaa ennenkuin nälkä yllätti

Mistä löytäisin kyseisen ruokatermarin? En oo löytänyt sitä googlettamalla, ja tahtoisin samanlaisen omalle kaksikolleni. Tai siis mun käyttöönhän se tulis.. :)

Hei tää pieni ruokatermos kuulostaa kätevältä. Mistähän niitä saa? Täytyykin hommata, sitten kun pikkusemme alkaa syömään kiinteitä. Tuo tupperwaren lusikkakotelo meillä onkin ja on todella kätevä ja mukava kun lusikka pysyy siel puhtaana.

 

Terhi

Hei, kiitos hyvistä sosevinkeistä. Olen saanut paljon hyviä ideoita blogistasi. Nyt kiinnostaisi tietää, että minkä merkkinen pikku termari on? En ole vielä löytänyt vastaavanlaista. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa joulun odotusta.

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011

Hei! Toivottavasti löysitte termarin merkin ja mallin tuolta ylempää keskustelusta eli tämä pikkutermos on XXL-urheilukaupasta, Itiksestä ostin omani, ehkä niitä olisi myös verkossa? Merkki on Phoxx. Vielä ainakin eilen eli sunnuntaina 11.1. niitä oli myynnissä Itiksen XXL:ssä!

 

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014