Jäädytetystä banaanista saa aikaan vaikka mitä!

Taas saatetaan suuta makeaksi ja tällä kertaa mitä helpoimmalla tavalla! Nimittäin olen jo aiemminkin kertonut salaisesta "banaanijäätelöstä", jossa ylikypsät banaanit nakataan yöksi pakkaseen ja aamulla niistä voi jauhaa mitä mainiointa jäätelöä! Käytännössä tarvitset vain äärimmäisen tehokkaan sauvasekoittimen tai blenderin, jotta homma hoituu.

Kuori siis banaanit ja pilko ne 1 cm paloiksi. Käytännössä kannattaa varata 1-1,5 banaania per ruokailija. Siirrä ne pakasterasiaan ja anna olla yön yli. Ota banaanit pakkasesta ja tartu valitsemaasi yleiskoneeseen. Nakkaa mukaan sesongin herkkua eli mustaviinimarjaa makusi mukaan ja soseuta. Tarjoile heti! Jos banaani ehtii sulaa, voit vielä jäädyttää "jäätelöä" hetken pakkasessa annosmaljoissa.

P.S. suklaasuut voivat korvata mustaherukan kaakaojauheella!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014