Avocadon ja kurkun hurmaava liitto maistuu myös vauvalle!

Avocadopasta on parasta mitä vauvanruoalle on koskaan tapahtunut! Tämä resepti sai suomalaiset hullaantumaan tähän ihanaan hedelmään ja nyt sitä on tarjolla yllin kyllin. Maxin ollessa vauvaiässä saimme toden teolla metsästää hyviä avocadoja ja harvemmin niitä löysimme. Nyt ne nököttävät supermarketeissä isoina vuorina ja ihanan pehmeinä. Olen niin onnellinen! Tämän soseen valmistukseen ei kannata ryhtyä jos kädessä ei ole pehmeää avocadoa eli jos hedelmä on vielä kova, anna sen vielä kypsyä hetki. Tätä sosetta kannattaa tehdä vain yksi annos kerrallaan, sillä kuka nyt tummunutta avocadososetta söisi, kun tuorekin syntyy käden käänteessä.

Baby guacamole

1 annos

½ kypsä avocado

3 cm pala kuorittua kurkkua

Nakkaa yhteen avocadon hedelmäliha ja kuorittu sekä kuutioitu kurkku. Soseuta sauvasekoittimella ja nautiskele heti!

Kommentit (2)

Vierailija

Täh? Siis pasta? Ei tuossa ohjeessa ole! Eikö olisi parempi joku ruokaisampi? Kurkussahan ei sinänsä ole mitään vitamiineja tms vaan vettä suurimmaksi osaksi.

Esim parempi olisi: soseutettua avokadoa, baanaania ja vähän maitoa sekaan.

 

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011

Pastalla tarkoitan tekstissä sitä, että avocadopastareseptin (aikuisten) myötä Suomessa avocadojen köyttö on kasvanut ja niitä on paremmin saatavilla. Resepti on tarkoitettu 4-kuukautiselle vauvalle - avocado on niin rasvaista ja energiatiheää että olen tässä katsonut parhaaksi toteuttaa aloittelevan vauvan reseptin kurkulla. En myöskään koskaan hyödynnä äidin tai korvikemaitoa resepteissäni. Terkuin, /Heidi, Maxin Deli

Seuraa 

Blogiarkisto

2015
2014