Tyylikkäänä eväsretkelle! Osallistu myssy-arvontaan blogissa.

Eilen kerroinkin eväsretkestämme Maxin kanssa, jossa päätä lämmittivät Myssyfarmin suomenlampaan villasta kudotut myssyt. He ovat tällä viikolla julkistaneet uuden ihanan Surf&Play -lastenmallistonsa, mutta myssyjä on saatavilla myös aikuisille. Jotta kenenkään pää ei paleltuisi eväsretkellä, olen saanut Myssyfarmilta kaksi ihanaa pipoa arvottavaksi. 

Myssyfarmi on Pöytyän Vistolan kylällä Varisinais-Suomessa sijaitseva luomutila. Tila on tunnettu rypsiöljystään, herneistään ja ennen kaikkea näistä ihanista myssy-pipoista - uniikit myssyt, kaulurit ja kravaatit syntyvät joko emännän, isännän tai paikallisten isoäitien kudinpuikoissa. Myssy syntyi Sveitsissä Davosin vuorilla vuonna 2006. Farmin isännän, Jannen, ystävällä Juliella oli hieno käsintehty myssy, jonka Janne halusi itselleen. Kauppoja ei syntynyt, joten Janne päätti tehdä sellaisen itse. Vuoristokahvilaa pitävät isoäidit opettivat häntä neulomaan ja kutimet kulkivat repussa hiihtoreissuilla. Lopulta suomalaisella sisulla ja itsepäisyydellä syntyi ihka ensimmäinen myssy. Pian Jannesta tuli herra myssy ja jokainen halusi itselleen myssyn! Janne kutoi missä ikinä liikkuikin: vuorilla, rannoilla, lentokoneissa, ravintoloissa, junissa... Vuonna 2008 Janne palasi kotitilalleen Pöytyälle ja myssyfarmi sai alkunsa. Kotitilalle asettui myös tuore tilan emäntä Anna ja pian alkoikin tulla myös perheenlisäystä. 

SAARONNIEMI (lapset)

PIKKUKIPPARI (lapset)

Osallistu siis arvontaan kommentoimalla tähän blogipostaukseen kumman Myssyfarmin myssyistä, Pikkukipparin vai Saaronniemen, haluaisit lapsellesi ja voitte voittaa sen omaksenne (arvo 48 euroa). Jätä tunnistettava nimimerkki tai meiliosoitteesi ja muista käydä katsomassa oletko voittanut. Arvonta alkaa NYT ja päättyy keskiviikkona 19.11. klo 23.59. Arvomme yhteensä kaksi pipoa.

Lasten ja aikuisten myssypipoja voit myös ostaa Myssy-storesta netistä. 

Yhteistyössä: Myssyfarmi / Myssyfarmi.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (59)

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011
16/59 | 

HUPSISTA! Minulla olikin mennyt myssyjen nimet väärin päin! SAARONNIEMI on pojan päässä oleva ja PIKKUKIPPARI tuo alempi - korjasin ne oikein päin klo 13:42. EI hätää kuitenkaan - ennen sitä kommentoineilta varmistetaan vielä myssyn malli, jos voitto sattuu kohdalle. ANTEEKSI :( Terkuin /Heidi Maxin Deli

17/59 | 

Meillä pojan päätä ja äidin silmää miellyttäisi SAARONNIEMI (lapset) myssy.

- Pojat LeLu-

20/59 | 

Pikkukippari Myssyn laittaisin mielelläni kummipojalleni Savonlinnaan :) -Virve Saarinen

37/59 | 

Kyllähän tuo saaronniemi lämmittäisi Turkulaisen pään lisäksi myös sydäntä!

veera

47/59 | 

Saaronmaa sopisi pienen lapsenlapsen päähän kivasti

janttarainen(at)luukku.com

-Jantta

MaxinDeli
Liittynyt11.11.2011
53/59 | 

Arvoimme Maxin kanssa voittajat ja Pikkukipparin voitti itselleen Maku@ wippies. Fi ja Saaronniemen arskari(at)gmail.com. ONNEA ja kiitos kaikille osallistujille! 

Myssykaupassa voi nyt shoppailla alekoodilla MAXMYSSY, jolla lastenmyssyt ovat nyt alehintaan 40€ (norm. 48€). Alekoodi on voimassa marraskuun loppuun.

 

55/59 | 

Melko varmasti olin osallistunut arvontaan, olin silloin ainoa kommentoija. Mutta nyt ei näy sitä minunkaan kommenttia.. Onkohan poistettu?

59/59 | 

Hei, nyt hoksin et arvonta-aika oli mennytkin umpeen. Kännykästä tihrustan niin en hoksannut sitä. Löysin juuri blogisi, joka vaikuttaa todella kivalta ja idearikkaalta:) Täytyy lukea kaikki jutut läpi. Vauvaa imettäessä onkin

kiva lukea.

 

Terhi  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014