Kirja saatu arvioitavaksi blogia varten.

Onko Pikku hiiri -sarja teille tuttu? Minä ja kuopus olemme näihin Riikka Jäntin pieniin kuvakirjoihin aivan hullaantuneita. (Jos en inhoaisi niin kovasti sanaa elämänmakuinen, melkeinpä käyttäisin sitä nyt, mutta ei, ei pysty.)

Pikku hiiri, Hiiru nimeltään, on alle kouluikäinen lapsi, joka asuu kahdestaan äitinsä kanssa. Uusimmassa Pikku hiiri ja paukkupakkanen -kirjassa Hiiru on kasvanut jo eskarilaiseksi ja haaveilee omasta puhelimesta ja lelufiguureista. Hän on alkanut kyseenalaistaa kodin sääntöjä, esimerkiksi kypärämyssyn pukeminen eskariin tuntuu vähän nololta kirpeästä talvipakkasesta huolimatta. Ja eikö sitä puhelinta voisi nyt kuitenkin saada ennen koulun alkua, kun Lylylläkin on?

Hiirun äidillä tuntuu olevan loputtomat hermot, vaikka yksinhuoltajan arki ei varmaan ole helppoa. Välillä auttamassa häärivät Hiirulle tärkeät Ukkihiiri ja Mummihiiri. 

Hiirusta on kirjoitettu jo useampi tarina, ja täällä blogissa on esitelty Pikku hiiren puolukkamatka ja Pikku hiiren joulu. Kirjat ovat vähäeleisiä, leppoisia ja ihanan kiireettömiä – lämmin suositus koko sarjalle kuopukselta ja minulta! :)

***

KirjaPikku hiiri ja paukkupakkanen

Teksti ja kuvitus: Riikka Jäntti

Kustantaja: Tammi 2019

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän mielen lastenkirjablogi.

Tiia Aaltonen / aaltiia@gmail.com

Kuvat: Saku Aaltonen Photography 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram