Hei kaikki!

Eilen oli virtuaalinen muuttopäivä: Lue meille äitikulta siirtyi kirjoineen ja kahvikuppeineen Vauva- ja Meidän Perhe -lehtien blogiyhteisöön. Jee! Muutto oli itselleni mukavan vaivaton, sillä sain vain seurata sivusta, kun taitavammat tyypit siirsivät blogiarkistoni uuteen osoitteeseen. Kiitos kaikille asianosaisille avusta! Me Naiset -blogiyhteisössä oli ihana kirjoittaa, mutta lastenkirjablogi solahtaa sisällöllisesti paremmin tänne saman talon toiseen päähän, ja tästä siis johtuu loikkaukseni. :)

Lue meille äitikulta löytyy siis jatkossa osoitteesta www.vauva.fi/blogit/lue-meille-aitikulta. Tallettakaa tämä osoite korvanne taakse ja sydämenne sopukoihin! (Ja kirjanmerkkeihin lisääminen toimii tietty myös.)

Mikään muu blogissa ei sitten muutukaan, vaan tällä samalla koukuttavan valloittavalla tyylillä jatketaan. Uusille tuttavuuksille tiedoksi, että kirjoitan lastenkirjoista: uusista, vanhoista, vähän repaleisista, lasten lemppareista, oman lapsuuteni suosikeista, kirjastosta löydetyistä ja kirjakauppojen alelaareista napatuista.

Kirjoitan lastenkirjoista, koska rakastan niitä ja koska ne ovat iso osa tämän perheen arkea. Minulla on viisi- ja kolmevuotiaat tytöt, joille olen lukenut aina. Esikoiselle jo silloin, kun hän vielä köllötteli kohdussani ja kuopukselle sitten, kun hän tajusi, etteivät kirjat ole lyömä- tai heittoaseita. Onnekseni molemmat lapset rakastavat satujen kuuntelemista, sillä minä rakastan lukea niitä heille.

Ja olen myös aika innoissani siitä, että saan kertoa niistä teille. Toivottavasti viihdytte seurassani! :)

Tiia

Ps. Koska tämä on ensimmäinen postaukseni täällä uudessa osoitteessa, nappasin tähän loppuun mukaan muutaman tämänhetkisen lempparikirjan, joista olen aikaisemmin kirjoittanut.

Iltasatuja kapinallisille tytöille ei ole hyvä kirja. Se on aivan LOISTAVA kirja! Olen kirjoittanut siitä täällä.

Meillä rakastetaan kakkapuheita. Tai siis lapset rakastavat... Jos teidän lapsenne eivät vielä ole löytäneet kakkasanojen ihanuutta, tämän kirjan avulla hekin innostuvat! Kirja on esitelty täällä.

Juuri sopivan jännittävä Pikku Siili kutkuttaa leikki-ikäisten mieliä hurmaavalla kielellään ja vaanivalla Kettu Keikurallaan. Pikku Siilistä lisää täällä.

LUE MYÖS:

Lue meille äitikulta -blogin esittely

Bloggaajan esittely

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän mielen lastenkirjablogi.

Tiia Aaltonen / aaltiia@gmail.com

Kuvat: Saku Aaltonen Photography 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat