Joulukuu on täällä! Selvisimme taas yhdestä sateisesta ja harmaasta marraskuusta, hip hei hurraa! Jouluaatto on vain parin glögimukillisen ja muutaman piparin päässä. Sen kunniaksi haluan arpoa Riikka Jäntin ihastuttavan kirjan Pikku hiiren joulu.

Kirjassa pikkuinen Hiiru odottaa joulua malttamattomasti, kuten lapsilla on tapana. Hiiru kärttää äidiltään, että "No KOSKA joulu on?" ja leipoo pipareita ystävänsä Lylyn kanssa. Joulukalenterin kanssa käy vähän hassusti, kun Hiiru kurkistaa viimeiseen luukkuun jo marraskuussa. Mutta vihdoin tulee joulukuu, ja Hiiru pääsee valitsemaan äidin kanssa joulukuusta. Aattona Hiirun kotiin tulevat Mummihiiri ja Ukkihiiri. Aattoillan kruunaa tontun vierailu, lahjojen avaaminen ja se, että saa leikkiä ja valvoa niin myöhään kuin jaksaa.

Pikku hiiren joulu on Riikka Jäntin kolmas kirja Hiirun elämästä. Sympaattinen, kauniisti kuvitettu kirja ilahduttaa yksinkertaisuudellaan ja tavallisuudellaan. 

Jos haluatte kivaa jouluista lukemista tai jotain mukavaa sujautettavaa pukinkonttiin, kannattaa osallistua arvontaan! Se alkaa tänään ja päättyy 5.12. klo 21. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta, postauksen Facebook-jakoa tai postauksen kuvaa Instagramissa (@luemeilleaitikulta). Kerro vaikka mikä on oma lempijoulukirjasi!

KirjaPikku hiiren joulu

Teksti ja kuvitus: Riikka Jäntti

Kustantaja: Tammi 2017 (arvostelukappale)

Onnea arvontaan!

Ps. Kuvassa on kuopuksen tekemä hiiritalo, joka näyttää niin kodikkaalta, että Hiirukin voisi hyvin viihtyä siellä. :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän mielen lastenkirjablogi.

Tiia Aaltonen / aaltiia@gmail.com

Kuvat: Saku Aaltonen Photography 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat