Kirjat saatu arvostelukappaleina.

Nopolan siskokset ovat taas ahkeroineet ja julkaisseet iloksemme sekä uuden Risto Räppääjän että Heiniksen. Paula Noronen puolestaan ilahduttaa hullunhauskalla Yökoulu-uutuudella – ja arvatkaa mitä? Arvon nämä kolme uutuutta kirjapakettina Lue meille äitikulta -blogin Instagram-seuraajien kesken!

Alla lyhyet kirjaesittelyt ja osallistumisohjeet arvontaan:

Heinähattu, Vilttitossu ja kana (Sinikka Nopola & Tiina Nopola, kuv. Salla Savolainen, Tammi 2019)

Vain Sinikka ja Tiina Nopola osaavat kirjoittaa kanasta näin hauskasti. Tarinassa Heinähattu lähtee leirille, mikä harmittaa yksin jäävää Vilttitossua. Samaan aikaan naapurissa asuvat Alibullenin neidit ottavat hoiviinsa muiden kanojen vieroksuman Anitan, ja hulvattomien väärinkäsitysten soppa on valmis hämmennettäväksi. Tykkäsimme tästä uusimmasta Heinis-kirjasta todella paljon, eikä vähiten siksi, että Salla Savolainen kuuluu lempikuvittajiimme!

Risto Räppääjä ja ujo Elmeri (Sinikka Nopola & Tiina Nopola, kuv. Christel Rönns, Tammi 2019)

Risto Räppääjät kuuluvat meillä molempien lasten lemppareihin, enkä itsekään pistä pahakseni kirjojen ääneen lukemista. Tällä kertaa Rauha ryhtyy vähän vahingossa reipastamiskampanjan keulahahmoksi ja ottaa hoiviinsa pikkuserkkunsa ujon lapsenlapsen, Elmeri Unto Uolevin. Ristoa Elmerin ilmestyminen harmittaa, mutta Nelli pistää merkille, että Elmeri on harvinaisen fiksu tapaus. Kun lapset päätyvät kisaamaan tietokilpailussa, Elmerin tiedoille tulee tarvetta.

Yökoulu ja vaarallinen operaatio (Paula Noronen, kuv. Kati Närhi, Tammi 2019)

Paula Norosen Yökoulu-sarjan huumori uppoaa esikoiseen kuin zombivauva Raimon pökäle uima-altaaseen. Uimaan menevät oppilaat päätyvät villin zombipökäleen takia viemäriin ja törmäävät siellä sekä pelottavaan jättirottaan että kymmenen vuotta sitten kadonneeseen espoolaiskokkiin. Norosen omalaatuinen huumorintaju tulee hyvin ilmi esimerkiksi viemäristä löytyvän ravintolakokki Ilkka Rönkkösen motosta: "Leipä tippuu lattialle aina joko voipuoli tai pohja ylöspäin. Harvemmin kyljelleen."

Näin osallistut arvontaan:

1. Seuraa Lue meille äitikulta -blogin Instagram-tiliä (@luemeilleaitikulta).

2. Kerro Instagramissa tämän postauksen kuvan kommenteissa, että osallistut arvontaan.

3. Kirjapaketti (joka siis sisältää kaikki kolme yllä esiteltyä kirjaa) arvotaan sunnuntaina 11.8. kaikkien Instagramissa kommentoineiden seuraajien kesken. Osallistumisaikaa on klo 18 asti.

4. Laitan voittajalle viestin ja postitan kirjat viikolla 33.

Onnea arvontaan! :)

 

Kommentit (4)

Tiutsi
1/4 | 

Voi miten kiva arvonta. Mutta suureksi harmiksi en ole Instassa. Voiko mitenkään osallistua täällä blogissa?

Hiisukas
3/4 | 

Hei! Voi kunpa pääsisin myös mukaan arvontaan. En valitettavasti ole myöskään Instagramissa. Meillä olisi innokkaita lukijoita:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän mielen lastenkirjablogi.

Tiia Aaltonen / aaltiia@gmail.com

Kuvat: Saku Aaltonen Photography 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram