Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa.

Sain kunnian tutustua painotuoreeseen "Pannaan Menemään" kirjaan. Meinasin kirjoittaa parisuhdekirjaan mutta ei se ihan pelkkää parisuhdetta ollut. Se oli myös seksiä, kasvua, tarinoita rakkaudesta, tarinoita kasvukivuista, tarinoita elämästä.

 

Kirjan on kirjoittanut "puhu muru" blogin kirjoittaja,seksuaaliterapeutti Marja Kihlström sekä "havaintoja parisuhteesta" blogin kirjoittaja, kirjailija Sami Minkkinen.

 

Luin kirjan kahdessa illassa. En vain pystynyt lopettamaan. Toisena iltana silmät ristissä ahmin sivuja sillä oli saatava tietää miten tarinat etenee.

 

Kirja oli helppolukuinen,selkeä ja siinä oli mukavasti sekä asiaa,että tarinoita. Asialla tarkoitan siis tutkimustietoa ym.

 

Kirjan luettuani halusin miettiä omaa tarinaani. Omia kokemuksiani seksistä ja parisuhteista. Kirja jotenkin sai aikaan sen,että teki mieli lähteä tutkimusmatkalle itseen. 

 

Ilmeisesti tämä oli kirjailijoiden tarkoitus tai ainakin tiedossa että näin käy, sillä kirjan lopussa oli ohjeita tätä varten. Kysymyksiä joiden avulla omaa tutkimusta itsensä kanssa voi tehdä.

 

Suosittelen lämpimästi! 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoittaja Anneli Komi on 37-vuotias äiti, vaimo ja yrittäjä. Hän on perustanut parisuhteen hyvinvointiin tarkoitetun Love365 - sivuston  (www.love365.fi) .

 

Anneli ei ole parisuhdealan asiantuntija, eikä ammattilainen, vaan kirjoittaa omiin kokemuksiin sekä lukemaansa kirjallisuuteen perustuen.

 

Hän keskittyy blogissaan jakamaan omia oivalluksiaan pikkulapsiarjen parisuhteesta, sekä antaa kokemusasiantuntijuuteen perustuvia vinkkejä, kuinka suhdetta ehtii hoitaa väsyneen ja kiireisenkin arjen keskellä.

 

Hän opiskelee täydentääkseen kaupallisen alan koulutustaan kognitiivisen lyhytterapian pätevyys-opinnoilla sekä Rakentava vuorovaikutus -ohjaaja- opinnoilla.

 

 

 

 

Blogiarkisto

2017