Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa.

Sain kunnian tutustua painotuoreeseen "Pannaan Menemään" kirjaan. Meinasin kirjoittaa parisuhdekirjaan mutta ei se ihan pelkkää parisuhdetta ollut. Se oli myös seksiä, kasvua, tarinoita rakkaudesta, tarinoita kasvukivuista, tarinoita elämästä.

 

Kirjan on kirjoittanut "puhu muru" blogin kirjoittaja,seksuaaliterapeutti Marja Kihlström sekä "havaintoja parisuhteesta" blogin kirjoittaja, kirjailija Sami Minkkinen.

 

Luin kirjan kahdessa illassa. En vain pystynyt lopettamaan. Toisena iltana silmät ristissä ahmin sivuja sillä oli saatava tietää miten tarinat etenee.

 

Kirja oli helppolukuinen,selkeä ja siinä oli mukavasti sekä asiaa,että tarinoita. Asialla tarkoitan siis tutkimustietoa ym.

 

Kirjan luettuani halusin miettiä omaa tarinaani. Omia kokemuksiani seksistä ja parisuhteista. Kirja jotenkin sai aikaan sen,että teki mieli lähteä tutkimusmatkalle itseen. 

 

Ilmeisesti tämä oli kirjailijoiden tarkoitus tai ainakin tiedossa että näin käy, sillä kirjan lopussa oli ohjeita tätä varten. Kysymyksiä joiden avulla omaa tutkimusta itsensä kanssa voi tehdä.

 

Suosittelen lämpimästi! 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla