Syksyn uudet tuulet puhaltavat myös blogiin!

 

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut blogin siirtämistä vauva.fi:n sivuilta love365:n omille nettisivuille. Nyt siirto toteutuu! 

 

Muutto johtuu siitä, että siten pystyn tuottamaan enemmän teitä lukijoita kiinnostavia tekstejä. Teen paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa ja joskus niiden, ja oman yritykseni kaupallisuus hankaloittaa toisen alustalla kirjoittamista. 

 

Ajatuksena on myös julkaista syksyn mittaan vieraskynäkirjoituksia, jotka nekin luonteensa vuoksi sopivat paremmin toisella alustalla julkaistavaksi. 

 

Blogi ei siis lopeta! Kirjoitteluni arkisista, suhdetta piristävistä vinkeistä ja parisuhteen huoltamisesta (ennenkaikkea pikkulapsiarjessa) jatkuu, mutta toisessa osoitteessa! 😊❤

 

Vauva.fi:lle tuhannet kiitokset ihanasta,ainutlaatuisesta blogiyhteisöstä ja toimituksen kannustuksesta sekä pyyteettömästä tuesta!❤ Täällä on ollut mielettömän opettavaista kirjoittaa ja olla. Nöyrä kiitos ja kumarrus, olette loistavia, niin toimitus kuin yhteisökin!❤❤👏

 

Nyt täysin sydämin kohti rakkaudentäyteisiä, uusia tuulia! Seuraa facea, niin kerron lisää siellä! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoittaja Anneli Komi on 37-vuotias äiti, vaimo ja yrittäjä. Hän on perustanut parisuhteen hyvinvointiin tarkoitetun Love365 - sivuston  (www.love365.fi) .

 

Anneli ei ole parisuhdealan asiantuntija, eikä ammattilainen, vaan kirjoittaa omiin kokemuksiin sekä lukemaansa kirjallisuuteen perustuen.

 

Hän keskittyy blogissaan jakamaan omia oivalluksiaan pikkulapsiarjen parisuhteesta, sekä antaa kokemusasiantuntijuuteen perustuvia vinkkejä, kuinka suhdetta ehtii hoitaa väsyneen ja kiireisenkin arjen keskellä.

 

Hän opiskelee täydentääkseen kaupallisen alan koulutustaan kognitiivisen lyhytterapian pätevyys-opinnoilla sekä Rakentava vuorovaikutus -ohjaaja- opinnoilla.

 

 

 

 

Blogiarkisto

2017