Kuva: Yle Kuvapalvelu

Onko viidakkorumpu jo kumautellut korviisi tämän mahtavan uutisen? Pikku Kakkosen väki julkaisi eilen Yle Areenassa 100 uutta sovitusta vanhoista, tutuista lastenlauluista!

Uusia tulkintoja klassikolauluista ovat tehneet muun muassa Pikku Papun orkesteri, Soili Perkiö, Satu Sopanen, Orfit ja Pikku Kakkosen oma tekijäporukka. Mukana on tuttuja ja rakastettua lastenlauluja eri vuosikymmeniltä.

Sadan laulun joukosta löytyy useita perheessämme ahkeraan laulettuja klassikoita, esimerkiksi Minä soitan harmonikkaa, Kapteeni katsoi horisonttihin ja Leipuri Hiiva. Laulujen sekaan on eksynyt myös monta minulta unohtunutta oman lapsuuden suosikkia, esimerkiksi hillitön – ja kieltämättä aikuiseen korvaan hieman rasittavaltakin kuulostava – Myyry ja Miiru. Musapaketin kruununa on esikoiseni tuore suosikki, Soili Perkiön ja Hannele Huovin suloinen Suomipuu.

Miten erinomainen lahja 100-vuotiaan Suomen tulevaisuuden toivoille! Tämän soittolistan avulla joulupukin odotuskin sujuu himpun verran helpommin.

Mitkä Pikku Kakkosen lauluista ovat teidän perheenne suosikkeja? 

***

Lue myös aikaisempi kirjoitukseni lastenmusiikista radiossa. Tiesithän jo Lasten Omasta Radiosta, nettiradiosta, joka soittaa vain lastenmusiikkia? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lastenkulttuuria, kulttuuria lasten kanssa sekä ilmiöitä lastenkulttuurin liepeiltä. Testiryhmänä toimivat -14 ja -16 syntyneet tenavat ja kirjoittajana kustannustoimittajana työskentelevä äiti. 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla