Helmikuussa on mahdollisuus lukea kolmen viikon ajan uusia kirjoja diginä, aivan ilmaiseksi. Koko kansa lukee on kirjastojen ja muutamien isoimpien kustantamoiden kamppis, jonka tarkoituksena on ilmeisesti saada lukukansana kunnostautuneet suomalaiset innostumaan e- eli digikirjoista. Toistaiseksihan digikirjat eivät ole oikein lyöneet täällä läpi.

Kirjoista puolet on lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja näistä kaksi suomenkielisiä. Tarjolla on Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen ja K. K. Alongin Kevätuhrit. Eli jos perheessäsi on alakoulussa olevia lapsia tai teinejä, luettavaa löytyy. Tämä voisi olla hyvä tilaisuus tutustuttaa nuorisoa e-kirjoihin, jos sellaisia ei vielä ole ollut lapsosilla luvussa. 

Harmillista, ettei ilmaisten e-kirjojen joukkoon sattunut yhtään alle kouluikäisille suunnattua kirjaa. Nythän on niin, ettei koko kansa suinkaan noita tarjolla olevia kirjoja lue. Mutta enpä valita turhasta, sillä omat lapseni eivät kuitenkaan jaksaisi keskittyä lukemiseen minkään sähköisen laitteen äärellä. Iloitsen, sillä voin lukea Riikka Pulkkisen uusimman tätä kautta. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lastenkulttuuria, kulttuuria lasten kanssa sekä ilmiöitä lastenkulttuurin liepeiltä. Testiryhmänä toimivat -14 ja -16 syntyneet tenavat ja kirjoittajana kustannustoimittajana työskentelevä äiti. 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla