Haussa edullinen retkikohde pääkaupunkiseudulta? Suosittelen Leppävaaran urheilupuistoa. 

Urheilupuistosta löytyy erinomainen maauimala ja hurjan kiva Angry Birds -puisto. Minä suuntasin tällä kertaa jälkimmäiseen seuranani yksi- ja kolmevuotiaat lapseni. 

Angry Birds -puisto on täysin ilmainen, ja Leppävaaraan pääsee kätevästi paikallisjunalla tai -bussilla. Urheilupuisto huvituksineen sijaitsee noin kilometrin kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemalta.

 

Kesäisenä keskiviikkona puistossa oli melko paljon porukkaa, muun muassa päiväkotiryhmiä. Mahduimme kuitenkin joukon jatkoksi mainiosti.   

 

Molemmille lapsille löytyi mukavasti tekemistä. Puistossa on pienimmille lapsille oma, aidattu alueensa, mistä löytyy erilaisia keinuja ja hytkyttimiä, pyörivä kiipeilyteline sekä pikkuinen, maan sisään upotettu trampoliini. 

 

Viittä-vaille-vauva viihtyi pitkään maahan istutetussa muovisessa rinkulassa, jossa muksahtaminen on tehty hankalaksi. Rinkulasta käsin oli hyvä tähystää, mitä puistossa tapahtui.

 

Pyörivä kiipeilyteline oli kolmevuotiaan mielestä kiljuttavan ihana kokemus. 

 

Kolmevuotias nautti eniten puiston suuresta kiipeilytelineestä, vaikka se oli selvästi häntä isommille lapsille suunnattu. Ajallisesti eniten huomiota saivat kiipeilytelineen jännittävät hydraulisesti ylös nousevat laskeutumistelineet. Kiipeilytelineen keltaiset liukumäet sen sijaan todettiin liukumisominaisuuksiltaan kehnoiksi, kun päällä oli farkut.  

 

Leppävaaran Angry Birds -puisto, plussat ja miinukset

+ Hyvät yhteydet 

+ Ilmainen hupi 

+ Tekemistä vauvoista teineihin 

+ Poikkeuksellisen hauskoja vimputtimia

+ Aivan vieressä sijaitsee jäätelökioski

- WC:tä ei ole (urheilukentän kupeesta varmasti löytyy) 

- Poispääsy on hankalaa, sillä lapsilla on puistossa liian kivaa

- Poutasäällä aurinko porottaa puistoon suoraan, joten lapset on syytä suojata auringolta hyvin 

Kommentit (1)

Pitsi
1/1 | 

Olen kuullut tuon puiston usein mainittavan usein eri yhteyksissä mutta oli kiva nähdä kuvia sieltä ja lukea siitä muutenkin. Tuokin on kiva kuulla, että on noin lähellä juna-asemaa. Pitää varmaan mennä koska lasten mieleen ollut Angry Birds puisto myös Linnanmäellä ja siellä puisto on kuitenkin aika miniversio tuohon Espoon puistoon verrattuna.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lastenkulttuuria, kulttuuria lasten kanssa sekä ilmiöitä lastenkulttuurin liepeiltä. Testiryhmänä toimivat -14 ja -16 syntyneet tenavat ja kirjoittajana kustannustoimittajana työskentelevä äiti. 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla