Kävimme testaamassa erään ostospäivän lomassa Helsingissä Yliopistonkadulla sijaitsevan Wrong Noodle Barin. Käynti kyseisen ketjun ravintolassa oli osalle testiryhmää aivan uusi kokemus, mutta mieleinen sellainen.

Ravintolaan on kadulta muutama porras ja suhteellisen kapea ovi, mutta pienellä taituroinnilla saimme kahdet rattaat mahdutettua ravintolaan sisään. Ravintola oli melko väljä ja vaikka olimme liikkeellä lounasaikaan, ei vapaan ja tilavan pöydän löytyminen tuottanut vaikeuksia. 

Ravintolaa ei ennalta odottaisi kovinkaan lapsiystävälliseksi, joten se yllätti positiivisesti syöttötuolillaan ja listalta löytyvällä lasten annoksellaan. Tällä kertaa mukana olleet taaperot tyytyivät tosin omiin eväisiin, jotka nekin lämmitettiin keittiössä pyynnöstä.

Varsinaista lastenhoitohuonetta ei paikasta löytynyt, mutta inva wc oli sen varran tilava, että sinne pääsee helposti sisään vaikka vaunujenkin kanssa. Nuudelit maistuivat ja ravintolan puitteet riittivät, kun liikenteessä oli vain puolet totutusta testiryhmästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat