Tulevana viikonloppuna vietetään kahta eri keskitalven juhlapäivää. Lauantaina on vuorossa ystävien juhlintaa ystävänpäivän merkeissä ja sunnuntaina vietetään pulkkamäissä laskiaissunnuntaita. Blogin tapahtumakalenteri vinkkaa muun muassa Kansallismuseossa järjestettävistä Ystävänpäiväpuuhista. Museon pääsymaksun hinnalla pääsee lauantaina klo 11-15 osallistumaan niin Ystävyydellä-työpajaan kuin opastetulle kierrokselle rakkauden ja ystävyyden historiaankin. Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista ja museon sisäänpääsy on alle 18-vuotiaille ilmainen.

Kuvituksena tämänvuotista ystävänpäiväaskartelua. Tällä kertaa kortit olivat samalla sydämellisiä sorminukkeja.

Perinteistä laskiaisriehaa hernekeittoineen ja laskiaispullineen pääsee tulevana sunnuntaina viettämään esimerkiksi Haltialan tilalle, Wanhan pehtoorin laskiaistapahtumaan. TIla on avoinna sunnuntaisin klo 9-16 ja lumitilanteen niin salliessa pulkkamäenkin pitäisi olla kunnossa. 

Ja tänään Helsingin keskusta-alueella klo 13 aikaan liikkuvat varokaa karkkisadetta! Tänään on nimittäin se päivä vuodesta, kun penkkarirekat lähtevät liikkeelle iloisine abeineen ja karkkisäkkeineen. Varovaisuutta liikenteessä siis! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram