Blogin tapahtumakalenteri ilmoittaa, että on taas se aika alkusyksystä, kun Korkeasaaren kissapedot käyvät villeinä. Tämän- ja ensi viikon perjantaina järjestetään pääkaupunkimme eläintarhassa nimittäin vuosittainen Kissojen yö. Kissojen yössä on mahdollista päästä näkemään tunnelmallisessa elävän tulen valossa, kuinka kissapedot lähtevät virikeruokayllätysten houkuttelemana liikkeelle. Kaikkia kissalaakson lajeja ruokitaan tasaiseen tahtiin klo 17-23. Liput Korkeasaaren Kissojen yöhön kustantavat aikuisilta 16 euroa ja yli 4-vuotiailta lapsilta 10 euroa.

Jos lapsilta (ja iseiltä) löytyy ylimääräistä energiaa, kannattaa lauantaina suunnata itäiseen Helsinkiin, Liikuntamyllyyn. Kello 9-13 Liikuntamyllyssä järjestetään nimittäin maksuton Faija ota koppi -tapahtuma, jossa on tarjolla monenlaista ohjelmaa. Isit ja lapset pääsevät muun muassa nikkaroimaan, askartelemaan, kokeilemaan erilaisia lajeja ja jopa kisailemaan. Rytmiä päivään tuo Kengurumeininki ja toki myös äidit ovat tervetulleita.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla