Tällä kertaa viikon vinkissä ollaan, näin olympialaisten kunniaksi, urheilun hengessä. Tulevalla viikolla on etelän kouluissa hiihtolomaviikko ja sen vuoksi monissa museoissa ja muissa paikoissa on erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa. Nostetaan niistä nyt teemaan sopien muutama urheiluhenkinen menovinkki esiin.

Tapahtumakalenteri kertoo, että tulevalla viikolla (ma, ke ja pe klo 11-14) järjestetään Urheilumuseossa nonstop työpajoja. Pajoissa voi suunnitella oman lumilaudan tai askarrella pinssejä. Työpajat sopivat kaikenikäisille, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Mikäli taas talviset aktiviteetit kiinnostavat, kannattaa tulevalla viikolla suunnata Olympiastadionille. Nyt on nimittäin hieno tilaisuus päästä luistelemaan hulppeisiin puitteisiin, kun stadikalla järjestetään yleisöluistelua tulevan viikon jokaisena päivänä. Tarkemmat aukioloajat ja lippujen hinnat voi tarkastaa täältä.

Onko siellä jo koululaisten vanhempia? Mitkä ovat teidän talvilomasuunnitelmanne?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat