Tänä viikonloppuna tarjoillaan lapsille niin työpajoja, kirjoja kuin designiakin. Blogin tapahtumakalenterista löytyy taas monipuolisia menovinkkejä usealle päivälle. Meidän suosikit ovat:

Lasten kirjalauantaita vietetään 12.3. klo 10-17 Savoy-teatterissa. Päivä on omistettu lastenkirjoille ja Savoyn lavalla kirjoja lukee itse kirjailijat. Tapahtumassa on lisäksi työpajoja sekä Toukka Lastenkirjakioski. Voipa tapahtumassa bongata myös Pikku Kakkosesta tutut liikennepuistopoliisit Maltin ja Valtin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

IIK! -perhepäivää vietetään lauantaina 12.3. klo 13-16 Kulttuurikeskus Caisassa. Tarjolla on riemukasta ohjelmaa, työpajoja ja disko. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Designmuseossa järjestetään 12.3.klo 14-16 Designpaja perheille. Etana Editions -paja leikittää perusmuodoilla nonstop-työpajassa. Lasten ja perheiden kierros näyttelyssä on kello 13.

Muistattehan myös, että Finnkinon elokuvateattereissa vietetään tulevana sunnuntaina lastenpäivää, eli nyt olisi hyvä hetki käydä katsomassa vaikka se Risto Räppääjä.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla