Tapahtumakalenteri on saatu jälleen päivitettyä ja päästään normaaliin rytmiin myös viikon vinkkien osalta. Tulevalle viikonlopulle onkin Helsingissä liikkuville useita menovinkkejä aina GoExpo -messuista kulttuuritaloilla järjestettäviin vaippakansan karnevaaleihin.

 

Kuvituksena muistoja viime kesäisestä Tove Jansson-näyttelystä Ateneumissa.

Ne jotka ovat jo vaipoista päässeet eroon voivat suunnata tulevana lauantaina esimerkiksi Ateneumiin. Ateneumissa on tarjolla nonstop-paja, jossa pääsee tutustumaan taiteeseen omin käsin, itse tekemällä. Tämänkertaisena teemana on Salaperäinen metsä – tussimaalaus ja suola. Pajat on tarkoitettu kaikenikäisille, eivätkä ne vaadi erityisosaamista. Suositusikä on 3-vuotta ja siitä vanhemmat. Varauksia ei oteta vastaan, vaan pajoihin pääsee osallistumaan niin kauan kuin työpajaan mahtuu. Osallistuminen sisältyy Ateneumin pääsylipun hintaan (aikuiset 13e) ja alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi. Työpaja aukeaa lauantaina 7.3 kello 11 ja sisään pääsee aina klo 13.30 asti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla