Heinäkuun helteiden kunniaksi viikon vinkkiin on valittu tapahtumakalenterista viidakkotunnelmaa ja tropiikin lämpöä henkiviä menovinkkejä. 

Koko kesän auki olevassa Päivälehden museossa järjestetään lauantaina 12. heinäkuuta klo 11-13 lapsille askartelupaja. Non stop -työpajassa askarrellaan värikkäitä papukaijoja Takapihan Tarzanit -näyttelyn hengessä. Päivälehden museoon ja askartelupajaan on vapaa pääsy. Takapihan Tarzanit on hauska ja toiminnallinen näyttely, jossa lapsille on paljon tekemistä. Täältä voi lukea lisää meidän visiitistämme viidakkoon. 

Viikin trooppisessa puutarhassa, Gardeniassa, pääsee kesän aikana tutustumaan orangin elämään omatoimisella orankipolulla. Gardenia on auki lauantaista torstaihin. Perjantaisin on kasvienhoitopäivä, jolloin puutarha on yleisöltä suljettu. Orankien jäljille voi astella puutarhan sisäänpääsymaksun hinnalla.

Postauksen kuvat ovat Gardenian viimetalviselta pandapolulta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla