Pikkuhiljaa alkaa joulumieli hiipimään täälläkin mieliin, kun aattoonkin on aikaa enää vain viikko. Koristeita on ripoteltu pitkin kotia ja piparitkin ovat koristeluja vaille valmiita. Joululaatikot odottavat raakoina pakastimessa ja kinkkukin on tilattu. Joulu saa siis tulla! Mikäli siellä on vielä joulumieli kateissa, kannattaa lähteä etsimään sitä ympäri Helsinkiä olevista jouluisista tapahtumista. Helsingin keskustan joulumaailmasta voi löytää jopa itse joulupukin ja Suomenlinnassa voi kulkea Linnoitustontun reittiä omatoimisesti ja seurata mitä kaikkea se tonttu puuhaileekaan ympäri linnoitusta.

Tuomaan Markkinat Senaatintorilla tarjoaa mahdollisuuksia toinen toistaan suloisempiin jouluostoksiin ja ilmaiseen karusellikyytiin. Kaapelitehtaan Joulussa on yli 150 kotimaista käsityöyritystä esittelemässä ja myymässä tuotoksiaan samalla kuin lapset voivat taiteilla taidetyöpajoissa. Paljon on siis jouluisia menovinkkejä vielä neljännellekin adventtiviikonlopulle. Tarkemmat tiedot ja lisälinkit löytyy tuttuun tapaan blogin tapahtumakalenterista.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla