Tällä kertaa viikon vinkki tuleekin poikkeuksellisesti perjantaina. Tänään on monilla vielä viimeinen talvilomapäivä edessä ja nyt tulee muutama menovinkki tälle perjantaille. Monissa Helsingin museoissa on nimittäin tarjoiltu kuluneen viikon aikana tekemistä myös pienille lomailijoille. Blogin tapahtumakalenterista löytyy esimerkiksi vinkki kuinka hiihtolomaa voi viettää Kansallismuseossa. Tänään vielä ehtii osallistua Kansallismuseon työpajoihin klo 11 alkaen tai opastetulle lastenkierrokselle 1900-luvun esineiden maailmaan klo 14 alkaen. Työpajoihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, mutta opastetulle kierrokselle mahtuu mukaan vain 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Museoon on vapaa pääsy alle 18-vuotiailta ja aikuisten lippu kustantaa 9 euroa.

Kuvituksena muistoja lokakuisilta Kummitusjuhlilta Teatterimuseosta.

Kansallismuseon tapaan, myös Teatterimuseo tarjoaa hiihtolomalaisille tekemistä. Teatterimuseossa järjestetään nimittäin vielä tänään klo 12-17 Talviloman lomaseikkailu: Salapoliisitoimisto Kissa&Kissa. Lomaseikkailuun pääsee mukaan museon pääsylipun hinnalla (aikuiset 8 euroa, lapset 6 euroa, yksi alle 15v lapsi aikuisen mukana ilmaiseksi) ja seikkailut pyörivät nonstopina, eli mukaan pääsee oman aikataulun mukaisesti. Meidän taannoista Teatterimuseokäyntiä voi muistella täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat