Torstai ja viikon vinkin aika! Tulevana talviviikonloppuna on muutamia mainitsemisen arvoisia tapahtumia. Ensimmäisenä kerrottakoon, että koko viikonlopun ajan on Korkeasaaressa nähtävillä hienoja jääveistoksia. Kyseessä on nimittäin vuosittain helmikuussa järjestettävä kansainvälinen jäänveistofestivaali Art Meets Ice. Eläintarha on tapahtuman aikaan auki normaalia pidempään (klo 19 asti), joten jos mahdollista, suosittelemme menemään paikalle hämärän aikaan, jolloin veistokset pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa valaistuksen ansiosta.

Toinen tapahtumakalenterista poimittu vinkki on sunnuntaina Maunulan majalla järjestettävä Muumipeikon talvirieha. Tapahtuma on maksuton ja siellä voi päästä leikkimään, lumikenkäilemään ja jumppaamaan Muumipeikon kanssa. Me kävimme vastaavanlaisessa tapahtumassa viime talvena, vielä vanhan blogin aikaan. Postaus löytyy täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat