Suomen suurin monitaidefestivaali Helsingin juhlaviikot on jälleen menossa. Juhlaviikot alkoivat 16.8. ja kestävät aina syyskuun alkuun asti. Juhlaviikkojen aikaan kaupungissa on monenlaista, myös lapsille sopivaa ohjelmaa. Helsingin juhlaviikkojen tapahtumien hakukone löytyy täältä

Tämän viikon tapahtumakalenterista poimittu menovinkki onkin Helsingin juhlaviikkoihin kuuluva, jo 25. kertaa järjestettävä Taiteiden yö, jota vietetään huomenna torstaina 22. elokuuta. Taiteiden yönä kaupunki pursuaa taidetta, musiikkia ja erilaisia esityksiä. Pääosaan tapahtumista on vapaa pääsy. Taiteiden yön tapahtumia voi selailla hakukoneen avulla. Etenkin alkuillasta ympäri kaupunkia on paljon lapsille suunnattua ohjelmaa.

Yksi lapsille sopiva tilaisuus on Tuomarinkylän kartanolla järjestettävä koko perheen tapahtuma. Klo 18 alkavassa tapahtumassa on kasvomaalausta, ilmapalloja ja hevosia ja klo 19 paikalla esiintyy Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri.

Kulttuurikeskus Stoassa Taiteiden yötä voi juhlistaa Paukkumaissin, Pellekaija Pumin ja Karvanoppasirkuksen vauhdittamana. Stoan Taiteiden yötä vietetään klo 17-20.

Kolmas tärppi on suomenruotsalaisen kulttuurikeskus Luckanin viidakkoaiheinen Taiteiden yö, DjungelMix. Tarjolla on kielikylpyä nukketeatterin, viidakkosatujen ja viidakkosmoothieiden muodossa.  

Meinaatteko te osallistua tänä vuonna Taiteiden yöhön tai muuten Helsingin Juhlaviikoille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat