Arki rullaa ja blogissakin palataan jälleen viikon vinkkien pariin. Tapahtumakalenterissa oli kesäaikaan hieman hiljaisempaa, mutta nyt ovat rivit jälleen täynnä. Heti tänään järjestetäänkin yksi alkusyksyn mielenkiintoisimmista tapahtumista, kun vietetään Helsingin juhlaviikkojen Taiteiden yötä. Tapahtumaa on tarjolla ympäri kaupunkia runsaasti, myös erityisesti lapsille sopivia. Yhtenä suosituksena olisi suunnistaa lasten kanssa Rikhardin kadun kirjastoon. Päivällä tasatunnein Anja Kallio kertoo ja piirtää eri maiden kansansatuja satutuokiossa ja kello 17.30 lapset pääsevät musisoimaan Jamkids-musiikkikoulun soitinpajassa. Rikhardinkadun kirjaston Taiteiden yön tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Muistoja taiteiden yöstä muutaman vuoden takaa. Naapurit kohtaavat Furuvikin huvilassa tänäkin vuonna klo 17-21

Kulttuuria ja taidetta riittää Taiteiden yön lisäksi runsaasti myös tulevalle viikolle. Huomenna polkaistaan nimittäin käyntiin reilun viikon kestävä Espoo Ciné-festivaali. Piirrettyjen ystäville tarjolla on muun muassa tulevana lauantaina kello 15 esitettävä Disney-Pixarin Inside Out - mielen sopukoissa -animaation ensiesitys. Espoo Ciné-festivaalin tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Maistuuko teille taide vai kuluuko torstaipäivä muissa ohjelmissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla