Tällä viikolla poimimme tapahtumakalenterista menovinkin, josta on iloa muillekin kuin vain pääkaupunkiseutulaisille. Lauantaina 31. elokuuta vietetään nimittäin Suomen luonnon päivää. Suomen luontoa juhlitaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Päivän kunniaksi ympäri maata järjestetään erilaisia retkiä ja tapahtumia. Täältä voi kurkata, onko omalla kotipaikkakunnalla jotain kiinnostavaa ohjelmaa.

Suomen luonnon päivän pääjuhlaa vietetään luontokeskus Haltiassa, Nuuksiossa. Pääjuhlan ohjelmaan voi tutustua täällä. Luvassa on muun muassa luonnonhenkien satupolkua, opastusta sienestyksen saloihin, Metsän tarina -elokuvan näytöksiä, erilaisia opastettuja retkiä sekä tukkilaisnäytöksiä.

Jos lähistöltä ei löydy mitään kiinnostavaa tapahtumaa, mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa Suomen luontoa kuin pakata eväät ja luontokirja reppuun ja lähteä lasten kanssa retkelle vaikkapa lähimetsään! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla