Tulevalle viikonlopulle löytyy blogin tapahtumakalenterista monta erilaista menovinkkiä. Meidän perheen innokkaita muusikoita kiinnostaisi luultavasti eniten Itä-Helsingin musiikkiopistossa järjestettävä koko perheen Soitinpolku. Tapahtumassa pääsee tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia soittimia kello 10.30 alkaen. Miltä tuntuisikaan saada ääni erilaisista puhallinsoittimista tai mitä oikein ovatkaan vaskisoittimet? Vastaukset löytyvät tulevana lauantaina Roihuvuoresta. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarkemmat tiedot ja aikataulut voi tarkastaa täältä.

Toinen mielenkiintoinen menovinkki lauantaille olisi Lastentarhamuseossa klo 10-13 järjestettävä museolauantai. Ohjelmassa on lankatipujen askartelua ja kahviossa herkuttelua. Myös tähän tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Meidän aikaisemmista kokemuksista Lastentarhamuseosta voi lukea lisää täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla