No niin, luovutetaan... Alkukesän kelit ovat olleet vähintäänkin kyseenalaiset, eikä mieli ole tehnyt suunnata rannalle tai piknikeille. Tulevalle viikonlopulle poimitaankin siis blogin tapahtumakalenterista esiin siistiä sisäpuuhaa.

Ruoholahdessa sijaitsevassa hupipuisto SnadiStadissa järjestetään lauantaina lomakauden avajaiset. Ohjelmassa on muun muassa aarteenetsintää, tanssiesityksiä ja Herra Hevisaurus. Liput kustantavat 10€/14€ ja alle 1-vuotiaat ja aikuiset hupailevat ilmaiseksi. 

Sunnuntaina voi, sateisen sään sattuessa, nauttia vaikka hyvästä elokuvasta. Silloin vietetään nimittäin Finnkinon teattereissa ympäri maan Lasten sunnuntaita. Tarjolla olisi muun muassa ennakkonäytöksenä Näin koulutat lohikäärmeesi 2.

P.S. Pahoittelut näin aneemisesta postauksesta, meillä on ongelmia kuvien lisäämisessä postauksiin. Toivotaan, että asia korjaantuu pian!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram