Tulevana lauantaina vietetään Helsingin Musiikkitalossa Sibelius-Akatemian oman Sibafest -festivaalin perhepäivää. Musiikkitalon salit ovat lauantain perhepäivässä avoinna kaikenikäisille. Perhepäivän ohjelma alkaa klo 11, jolloin on vuorossa Musiikkikasvatuksen lastenmusiikkikurssi. Klo 11.30 on mahdollisuus päästä kokemaan, millaista on oikean orkesterin johtaminen ja samaan aikaan alle kouluikäisille on tarjolla tutustumista Organo-salin urkujen toimintaan. Sibafestin liput kustantavat 6,50 €/4,50 € ja tapahtuma on avoinna klo 11-15. 

 

Mikäli eläimet kiinnostavat musiikkia enemmän, suosittelemme tulevana viikonloppuna suuntaamaan Luonnontieteelliseen museoon. Museon suositun piirustuspajan teemana on tällä kertaa Eläinten jäljillä ja siellä on mahdollista päästä piirtämään eläimiä ja niiden jälkiä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja paja sisältyy museon sisäänpääsymaksun hintaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla