Tulevana lauantaina on jälleen yksi kovasti odotetuista päivistä. Tapahtumakalenteri nimittäin kertoo, että lauantaina vietetään Poliisin päivää. Esplanadin puistossa pääsee tutustumaan muun muassa poliisin menopeleihin ja tarjolla on runsaasti poliisiaiheista tekemistä. Tapahtuma alkaa puolilta päivin ja kestää iltapäivä kolmeen. Menossa on mukana myös pikku kakkosesta tutut liikennepuistopoliisit Maltti ja Valtti. 

 

Poliisin päivän jälkeen voikin sitten hypätä metroon ja suunnata Vuosaaren Aurinkolahteen Kahvila Kampelaan, jonka pihapiirissä vietetään Helsingin Venetsialaisia. Tapahtumassa on luvassa muun muassa poniratsastusta, pomppulinnassa pomppimista ja seikkailuradan kiertämistä. Saattaapa paikalla nähdä myös pikkupoikien ikisuosikin paloauton. Venetsialaiset alkaa klo 16 ja kestää ilta kymmeneen asti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat