Tulevana viikonloppuna saa viettää riehakasta päivää, sillä pitkin kaupunkia järjestetään useita Laskiaisrieha-tapahtumia. Jos vain lumi suinkin riittää, kokoontuu kaupungin parhaiden pulkkamäkien juurille lapsia vanhempineen viettämään kevättalven päivää. Toivottavasti lumi pysyisi mäissä vielä sen verran, että hyvät laskut saataisiin aikaiseksi.

 

Tapahtumakalenteriin on kerätty muutama isompi laskiaisrieha. Mäkeä voi laskea tulevana sunnuntaina esimerkiksi Seurasaaressa, jossa mäenlaskun lisäksi on mahdollista päästä hevosajelulle. Lauttasaaren kirkon laskiaisriehassa järjestetään lapsille myös oheistoimintaa, kuten kasvomaalausta ja ongintaa. Mielekästä voisi olla myös Suomenlinnan laskiaisriehan kokeminen. MLL Suomenlinnan järjestämässä riehassa on perusmäenlaskun lisäksi myös buffet ja arpajaiset. 

Vieläkö teidän lähialueelta löytyy mäkiä, joihin pääsee tulevana laskiaissunnuntaina laskemaan? Meillä ainakin odottaisi kaksi uutta liukuria vielä sopivaa mäkeä :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla