Tällä kertaa viikon vinkissä ei poimitakaan mitään erityistä menovinkkiä blogin tapahtumakalenterista, vaan kehoitetaan kaikkia hankkimaan punaiset posket tulevan viikonlopun aikana. Lunta löytyy etelää myöten ja muutaman asteen pakkanen on juuri oivallinen keli ulkoilulle. 

Meidän perheen lempparilaji talvisin on ehdottomasti murtomaahiihto. Pääkaupunkiseudulta parhaat hiihtoladut löytyvät meidän mielestä Vantaan Hakunilan urheilupuistosta ja Helsingin Paloheinästä. Monot jalkaan, sukset alle, sauvat käteen ja ei kun sivakoimaan. Helsingistä löytyviä hiihtoreittejä voi tarkistaa helposti täältä ja listasta voi tarkistaa sen oman lähiladun kuntotilanteen.

Toinen lasten suosikkitalvilaji on tietenkin luistelu. Kentällä on käyty tänä talvena jo niin päiväkotiryhmän kuin oman perheen kesken. Kentät ovat välillä olleet sulien kelien vuoksi huonossa kunnossa, mutta nyt ovat taas jäät liukkaat. Kaakaota termariin, villasukat luistinten sisään ja kypärät päähän. Niillä onnistuu meidän luisteluhetket. Helsingin luistelukenttien kuntotilanteen voi tarkistaa sen oman lähikentän osalta helposti täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat