Kesä on aluillaan ja yksi varma merkki kesän alkamisesta on pääkaupunkimme oma Helsinki-päivä. Helsinki-päivää vietetään perinteisesti kesäkuun 12. päivä ja tänä vuonna tuo päivä osuu perjantaille. Tarjolla on paljon iloista ja monipuolista ohjelmaa pitkin kaupunkia - niin maalla kuin merelläkin. Erityisesti lapsille ja perheille suunnatun ohjelman voi katsoa täältä.

Lasten matkassa -testiryhmän parhaat tärpit Helsinki-päivän viettoon ovat

  • Pelastuslaitoksen Helsinki-päivä: Kaikki Helsingin pelastusasemat, Haagan pelastusasemaa lukuun ottamatta, ovat avoinna kello 10.00-18.00 välisenä aikana. Asemalla pääsee tutustumaan henkilöstöön, hoito- ja pelastusvälineisiin sekä turvallisuusasioihin.
  • Teatterisuunnistusta Teatterimuseossa: Helsinki-päivänä Teatterimuseossa on avoimet ovet kello 11-20  ja ohjelmassa muun muassa lapsiperheille suunnattua teatterisuunnistusta.
  • Staran avoimet työmaat: Stadin oma rakentaja Stara avaa kolme työmaata yleisölle Helsinki päivänä. Työmaat, eli Lauttasaarentien pyörätien rakentaminen, Vallilanlaakso, Isonniityn viherrakentaminen ja vesihuollon saneeraus sekä Alakivenpuiston rakentaminen ovat avoinna kello 12-14 ja kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Entäs siellä ruudun takana, meinaatteko lähteä katsastamaan Helsinki-päivän tarjontaa? Lisää kesäkuun menovinkkejä löytyy blogin tapahtumakalenterista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram