Ensi sunnuntaina pikkunoidat pääsevät taas virpomaan. Palmusunnuntain kunniaksi tapahtumakalenterista onkin tällä kertaa poimittu viikon vinkkiin pääsiäisaiheista tekemistä. Tuttuun tapaan laajempi kooste pääkaupunkiseudun pääsiäisen ajan lapsiystävällisistä menovinkeistä on luvassa ensi viikolla. Mutta tässä siis muutamia tapahtumia, joissa pääsee jo tänä viikonloppuna nostattelemaan keväistä fiilistä:

Lauantaina Vuosaaressa vietetään Vuotalon pääsiäistä. Vuotalon aulassa on klo 10-13 pääsiäisvitsapaja, jossa pääsee askartelemaan sunnuntaita varten värikkäitä virpomisvitsoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Myös Viikin trooppisessa puutarhassa, Gardeniassa, on tarjolla omatoimista pääsiäisaiheista askartelua lauantaista aina pääsiäismaanantaihin saakka. Samalla voi osallistua noitajahtiin ja tutkia, millaisia materiaaleja noidat ovat käyttäneet pääsiäisyön taikoihinsa. Puutarha on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18, pääsiäisenä 3.-6.4. klo 10-17. Sisäänpääsymaksut 4 €/aikuinen, 2 €/lapsi, 2,30 €/eläkeläinen ja perhelippu 9 €.

Sunnuntaina voikin aloitella pääsiäistä hieman rokkaavammissa tunnelmissa, kun Vuotalolla esiintyy Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu Påsk'n'Roll -konsertissa klo 14. Kas näin konsertin sisällöstä kerrotaan: "Hei noita vanha ja nuori, määränpäänä Kyöpelinvuori? Aarne pääsiäisenä seikkailee ja viidakon uumenissa keikkailee. Jos peffan alla on luuta, älä odota täysikuuta, vaan suuntaa keväiseen valoon ja lennätä itsesi Vuotaloon!" Liput konserttiin alkaen 5 euroa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram