Tämän viikon vinkki vitosena poimitaan tapahtumakalenterista viikonloppuna (13.-15.9) Helsingissä järjestettävä Open House Helsinki 2013. Tapahtuma avaa kaupunkilaisille ovia sellaisiin paikkoihin, mihin ei normaalisti välttämättä ole mahdollisuutta päästä. Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Osaan paikoista pääsee turvallisuussyistä sisään jonottamalla.

 

Meidän pienet tulevat palomiehet innostuisivat varmasti päästessään perjantaina tutustumaan Erottajan paloaseman torniin. Lauantaille sen sijaan voisi valita esimerkiksi vierailun Nuuksiossa sijaitsevaan, jo ennalta tuttuun, Haltian luontokeskukseen. Sunnuntaina taas voisi käydä tutustumassa tänä vuonna 75 vuotta täyttävään Malmin lentoasemaan. Mielenkiintoisia vierailukohteita löytyy valikoimasta useampia ja tarkemman listan voikin tarkastaa täältä.

Meinaatteko te astua jostain avoimesta ovesta sisään Open House Helsinki -tapahtumassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat