Pahoittelut blogissa olleesta hiljaiselosta. Vauvan julkaisualustan tekniset ongelmat ovat estäneet meiltä kokonaan pääsyn tänne kirjoituspuolelle, mutta nyt pitäsi homman olla taas kunnossa ja päästään palaamaan normaaliin rytmiin. Laitetaankin seuraavaksi ilmoille viikon vinkki!

Tulevana sunnuntaina juhlitaan kaikkia teitä, maailman parhaat äidit! Mikäli äitienpäiväaskartelut ovat vielä vaiheessa, kannattaa kurkata blogin tapahtumakalenteriin. Ebeneser-säätiön Lastentarhamuseossa voi nimittäin lauantaina päästä askartelemaan äitienpäiväkortteja. 

Muumimamman äitienpäiväkorttipajaan, Nuuskamuikkusen musiikkiseikkailuun ja Hemulin kevätlöytöihin on mahdollista päästä osalliseksi Lastentarhamuseon Muumilaakso kukkii-taidetyöpajaohjelmassa. Sisäänpääsy on ilmainen ja vaikka pajat on tarkoitettu lähinnä 5-8 -vuotiaille, ovat kaikki tervetulleita. Tapahtuma on avoinna lauantaina 10.5 klo 10-13.

Meidän aiemmasta käynnistä Lastentarhamuseossa voi lukea lisää täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram