Tulevana viikonloppuna voi lähteä nauttimaan lapsenmielisestä musiikista Helsingin seudun kulttuuritaloihin. Lauantaina, 7.päivä, tarjoillaan kuulijoille musiikkihetkiä Lastenkonsertti: Ilona ja kadonnut nalle -esityksen muodossa. Kanneltalolla, osoitteessa Klaneettitie 5, esitettävä konsertti on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille ja se kestää 40 minuuttia. Esityksessä luvataan viedä kuulijat riemastuttavaan musiikkiseikkailuun tuttujen lastenlaulujen ja laululeikkien rytmittämänä. Konsertti alkaa klo 16 ja liput kustantavat 9 euroa.

 

Musiikkia on tarjolla myös Itäkeskuksen Stoassa, kun sunnuntaina 8.päivä pärähtää ilmoille Takuumiesten lastenrokkikonsertti. Konsertissa tarjoillaan lapsille ja aikuisille reipasta, juurevaa musiikkia, hauskoja kommelluksia ja interaktiivista toimintaa. Myös Takuumiesten konsertti on tarkoitettu yli 3-vuotiaille ja se kestää noin 45 minuuttia. Stoan teatterisalissa esitettävä konsertti alkaa kello 13 ja liput kustantavat 5 euroa (isovanhemmat 2,5 euroa).

Lisää lähipäivien menovinkkejä voi löytää blogin tapahtumakalenterista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat