Myös tänä vuonna saimme mahdollisuuden toimia Matkamessujen virallisina bloggaajina. Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa tulevana viikonloppuna, perjantaista sunnuntaihin. Matka 2015 -messujen teemana on koko maailman kohtaaminen samoilla messuilla. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua jopa 80 eri maan matkailutarjontaan ja päästä keskustelemaan juuri sen oman unelmamatkakohteen edustajan kanssa.

 

Messut ovat suurelle yleisölle avoinna perjantaina klo 12-19, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Liput kustantavat aikuisilta 18 euroa ja 7-15v lapsilta 9 euroa. Lasten matkassa suuntaa messuille perjantaina ja vinkkaamme tuttuun tapaan täällä blogissa parhaat messutärpit lapsiperheille.

Viime vuoden messuilta tarttui mukaan tulevan kesän lomamatka Visbyyn, Gotlantiin. Saa nähdä mikä kohde tänä vuonna alkaa eniten kiehtoa. Ennen tämänvuotisia messuja tunnelmia viime vuoden Matkamessuilta voi muistella täällä.

Kuinka moni teistä on aikeissa suunnata Matkamessuille?

P.S. Muistathan seurata meitä myös instassa ja facebookissa! Someen päivittelemme tuoreita tunnelmia mm. Matkamessuilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram